Boeren Pondje: De beste boerenkaas

Boeren pondje - Boerenkaasjes bestellen en bezorgen in heel Nederland - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Boeren Pondje kaas van de kaasboerderij

Als je Boeren Pondje kaas proeft, weet je meteen wat boerenkaas is. Deze kaas is namelijk gemaakt van verse melk van koeien die buiten in de wei staan te grazen. Boeren Pondje kaas is daarom een unieke smaaksensatie! Het is zo speciaal, dat je het op de meeste plaatsen niet zult vinden.

Boerenpondjes kaas handgemaakt!

Maar dat betekent niet dat je de kans om hem te proberen voorbij moet laten gaan! Deze romige en heerlijke kaas wordt op traditionele wijze gemaakt op een familieboerderij in West-Friesland, Nederland. De kaasmakers gebruiken oude recepten en ingrediënten van topkwaliteit om iets heel bijzonders te creëren. De kaasjes worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse smaken. De kaasjes hebben een heerlijke romige smaak. Ze zijn jong belegen gerijpt en de kaasjes zijn voorzien van een speciale kaaskorst zodat u de kaasjes weken lang kan bewaren.

Kleine Hollands pondje kaasje

Boerenkaas zijn kleine verpakte kaasjes en te bestellen bij NoordHollandseBoerenkaas.nl. De kaasjes zijn rond van vorm en hebben een unieke smaak die je nergens anders vindt. Ook worden deze heerlijke Hollandse kaasjes gemaakt met verse Nederlandse Noord-Hollandse weidemelk en gebruiken de kaasmakers traditionele recepten om ervoor te zorgen dat de smaken goed tot hun recht komen!

Boeren pondje kaas online bestellen

Als je op zoek bent naar iets echt unieks, dan zijn de boeren pondje kaas de perfecte keuze voor jou! Het is een heerlijke boerenkaas gemaakt met topkwaliteit ingrediënten en de traditionele Nederlandse recepten.

Kaas van de Boerenkaas boerderij uit de Weere

Op de Boerderij waar de boeren pondjes bereid worden in de Weere gebeurd dat al generaties lang. Ze maken hun kazen met verse melk van koeien die buiten grazen en gebruiken traditionele recepten om iets bijzonders te creëren. De kazen hebben een intense smaak en een romige textuur die uw smaakpapillen zullen verrukken!

Als je op zoek bent naar iets echt unieks, probeer dan vandaag nog groen pesto kaas! Het is een van de beste boerenkaasjes waar je nog nooit van gehoord hebt! Geniet van zijn heerlijke romige smaak en unieke korst die alleen bij NoordHollandseBoerenkaas.nl te vinden is. Met zijn hoge kwaliteit ingrediënten en traditionele Nederlandse recepten, zul je zeker terug willen blijven komen voor meer!

Kleine boerenkaasjes uit Noord-Holland

Op de Koopman kaasboerderij in Noord-Holland worden dagelijks verse kazen gemaakt van de rauwe melk van de eigen koeien. De bereiding van de wrongel en het keren gebeurt met de hand, zodat kwaliteit, zorg en aandacht voor detail bij elk eindproduct gewaarborgd zijn.

Boeren Pondje kaas van de kaasboerderij

De familie Koopman is gespecialiseerd in de productie van kleine kaasjes, die ook wel boerenkaasjes, babykaasjes, ronde kaasjes, minikaasjes en lunchkaasjes worden genoemd. Deze kleine ronde kaasjes zijn een ambachtelijke kaas, net als hun grote edammer kaas tegenhangers. Edammer kaas wordt gemaakt van rauwe melk en op dezelfde ambachtelijke wijze bereid.

Naast het maken van kaaswielen snijden we de kaaswielen ook met de hand of machinaal in puntstukken. Hier in de Boerenkaaswinkel hakken we de kaas nog steeds met de hand en verpakken we ze in vacuümverpakking voor een lange houdbaarheid voordat we ze rechtstreeks naar uw brievenbus of deur sturen!

Wil je een Pondje kaas kopen met jou favoriete smaak!

Smaak: kies je smaak kaasje

Gewicht: Ca. 450gram*

Type: Boerenkaas Noord-Holland 48+ / rauwmelkse

Soort: Baby Gouda kaas

Korst: Paraffine laagje

Soort melk: Weidemelk van koeien / eigen veestapel.

Allergenen: Melk

Houdbaarheid: Kleine kaasjes met paraffinelaag zijn lang houdbaar buiten de koelkast, op koele plek (max. 20gr) & niet aangesneden of beschadigd.

Bewaaradvies na aansnijden: Op koele plek bewaren of in de koelkast.

Afmeting: Ongeveer 10cm doorsnede en 5cm dik*.

>> * = gewicht en afmeting zijn mede afhankelijk van de indroging door de rijping in de kaasopslag.

Boerenpondje als cadeau geven

Boerenpondje kazen zijn een geweldig cadeau, of een speciale traktatie voor jezelf. Of u nu op zoek bent naar iets unieks om te delen met uw vrienden of familie, of naar de perfecte kaasplank voor uw volgende bijeenkomst!

Bestellen bij NoordHollandseBoerenkaas.nl is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van uw tijd. Kies de boerenkaas die het beste bij uw smaak past en laat hem direct bij u thuis bezorgen – zo eenvoudig is het! Geniet van Hollandse kwaliteitskaas met al zijn heerlijke smaak en textuur, dankzij Boeren pond!