Boerenkaas bezorgen aan de deur

Kaas per post in aan de deur - bezorgen aan de deur - kaas verzenden brievenbus kaas - kaas bestellen en versturen - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Online kaas kopen en laten bezorgen

Boerenkaas bezorgen, direct van de boer thuisbezorgd en steun daarbij de lokale boeren. Geniet van verse, heerlijke kaas zonder je huis te verlaten. Onze bezorgservice voor boerenkaas werkt samen met lokale boeren om je de best mogelijke kwaliteit te bieden. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, dus verpakken kaas per post en verzenden we onze kazen met zorg via PostNL.

Boerenkaas bezorgen maak je eigen keuze!

Sjaak en Lia Koopman runnen een boerderij waar ze heerlijke kaas maken volgens een familietraditie die van vader op zoon is doorgegeven. De kleine kaasjes worden gemaakt van rauwe melk, zowel puur als met kruiden op smaak gebracht, door stukken uit hele wielen kaas te snijden.

Bestel een stuk Boerenkaas gemaakt van Hollandse weidemelk

Geniet voortaan van de uitgesproken smaak van onze boerenkaas. Kies uit verschillende gerijpte of extra oude kazen; jong belegen, belegen, meer belegen (of ancient), of oud/extra oud. Bereken je gewicht en bestel de kaas direct online. Het stuk kaas wordt dan na ontvangst van je aankoop met PostNL op maat gesneden bij een plaatselijke zuivelfabriek in de dorpswinkel. Bestel online kaas hieronder je keuze om zelf de heerlijkheid te proeven.

Kaas bezorgen brievenbus

Als er weer een doos kaas bij je wordt bezorgd, ben je in extase als je een serieuze kaasliefhebber bent. De verse melk van de boerderij wordt gebruikt om de klassieke stijl handgemaakte boerenkaas te maken. Edammer Boerenkaas met een uitgesproken smaak wordt gemaakt door echte kaasmakers op de boerderijen in plaats van in fabrieken. De kaasboeren maken lokale zuivelproducten van uitstekende kwaliteit met verse rauwe koemelk van hun veehouderij. Deze veehouderij staat in schril contrast

Onze partner bezorgd onderstaande kaas bij jou in de brievenbus.

Kies een oude schuitjes:

Noord-Hollandse boerenkaas bezorgen door de brievenbus

Heb je al eens online boerenkaas gekocht? Wil je ook een doos vol kaas van de boerderij thuisbezorgd krijgen? Met het handige Boerenkaas abonnement krijg je elke week de lekkerste zuivel aangeboden met brievenbus kaas. Kies uit verschillende kaas soorten: van jong belegen t/m extra oud e kaas.

Borrelbox Boerenkaas laten bezorgen

De prachtige rauwmelkse Boerenkaas uit Noord-Holland is een heerlijke ongepasteuriseerde kaas. Dit product wordt nog in zijn oorspronkelijke vorm op de boerderij geproduceerd. nDeze kaas heeft een vintage landelijke smaak die je graag bijblijft. Het is een delicate en romige kaas met een milde, aromatische smaak. Stel je eigen kaasplankje samen met deze heerlijke selectie ambachtelijke kazen en laat het je toesturen als begeleiding bij etentjes of cadeautjes!

Kaasplank laten bezorgen

Proeverij boerenkaas fondue

De smaak van de boerenkaas is uniek en anders, met een ouderwetse smaakbeleving. De Noord-Hollandse boerenkaas heeft een kleine pittige bite, maar is niettemin zacht en romig, waardoor elk plakje zich onderscheidt van het andere. Deze kaas gaat dus goed op brood of als blokjes in drankjes (of gesmolten). Probeer daarom eens boerenfondue met dit zuivelproduct en geniet van heerlijk eten! Lees al onze kaasfondue instructies door voor meer informatie over de juiste bereiding.

Leeftijden in NH boerenkaas bezorgen

Wat is het verschil tussen jong, belegen, extra belegen en oud?

Vaak lees je wel dat een kaas jong, belegen of oud is. Wat doet het nou met de smaak? We leggen je dat uit.
De leeftijd van een Noord-Hollandse boerenkaas hangt volledig af van het rijpingsproces.