Hele kaas kopen kaaswiel, goedkoopste hele kaas!

Hele kaas kopen - 25% korting op kaas - bekijk de actuele prijs online in de winkel - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Goedkoop kaas kopen!

Een hele kaas kopen kan dat zomaar? Een hele ronde kaas wordt onder de kaasboeren een kaaswiel genoemd. Een kaaswiel kan goedkoper zijn als je veel kaas eet. Een heel kaas is zo’n 12  kilo en is altijd veel goedkoper en kan in je portemonnee veel geld besparen. Voor echte kaas fans of mensen die van kaas houden in een groot gezin, is het bestellen van een heel stuk kaas een goed idee.
Wat ook vaak gebeurt is dat je met een groep vrienden of familie de kaas onderling verdeeld.

Hele kaas kopen kaaswiel, waar koop je dat?

Waar kan ik een hele kaas kopen?
In de boerenkaas winkel kun je online hele kazen kopen van jong tot extra oud en verschillende merken.
Wat weegt een kaas? De kazen zijn zo’n 11 of 12 kilo per stuk en worden zo afgestuurd of je kunt aangeven dat het anders wilt.
Hele kazen zijn dat ook een stuk goedkoper dan kleinere stukken kaas en dat is voordelig inkopen. Ga je op vakantie dan is het handig om je eigen kaas mee te nemen. Maar wil je een vriend of familielid in het buitenland verrassen dan is een stuk kaas zo opgestuurd.

Top 6 goedkoopste kazen van jonge hele kaas tot oude hele kaas

In het overzicht hieronder kies je de gewenste rijpheid en bepaal je de smaak die het beste bij je past.
Prijzen variëren regelmatig ivm aanbod. Bezoek deze pagina voordat je een hele kaas gaat kopen om de laagste kaas prijs te betalen voor een kaaswiel. Van jong tot oud hebben we de meest actuele en scherpste prijzen van dit moment online staan. Klik op de link en laat je verrassen door de goedkoopste kaas prijs van Nederland!

Wat is de goedkoopste jonge kaas?

Jonge kaas is een heerlijke en betaalbare traktatie, die in slechts vier weken rijpt tot romige, zachte perfectie. Een wiel van 12 kilo van deze delicatesse kost je verrassend weinig! Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste jonge belegen kaas?

De jong belegen kazen zijn rijk, romig van smaak en hebben een zachte textuur. Ze ondergaan een natuurlijke rijping van 8 tot 10 weken – een proces dat een ongelooflijk smakelijk product oplevert. En opmerkelijk genoeg is de prijs van een wiel kaas van 12 kilo scherp geprijsd! Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste belegen kaas?

Bent je op zoek naar een ronde kaas? Deze kaas is 16-18 weken gerijpt, waardoor hij het perfecte evenwicht heeft tussen jong en oud. De smaak is zowel sterk als romig met een onverslaanbaar prijskaartje aan het wiel van 12 kilo! De prijs/kwaliteit verhouding voor deze kaas is aantrekkelijk. Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste extra belegen kaas?

Na een periode van 7 tot 8 maanden bereikt de kaas zijn optimale rijpheid – hij heeft een verleidelijke kruidige smaak die in evenwicht wordt gehouden door zijn natuurlijke romigheid. Dit maakt de prijs van een wiel van 12 kilo ongelooflijk aantrekkelijk! Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste oude kaas?

Op zoek naar een geweldige oude kaas? Zoek niet verder! Onze heerlijke, 10-12 maanden gerijpte kazen hebben een zachte en intense smaak die wordt aangevuld met heerlijke zoutkristallen. Bovendien zijn onze hele kaaswielen van 12 kilo ongelooflijk betaalbaar – Een scherpe prijs voor een mooi gerijpte kaas met een volle smaak. Check de actuele prijs hieronder

Hoe snij je een hele kaas?

Snijd eerst de kaas helemaal doormidden. Ook als je maar een klein beetje van de kaas wilt verwijderen, kun je het beste de hele kaas doormidden snijden. Vind je het moeilijk om recht te snijden? Trek dan vooraf een lijn over de kaas of gebruik een Kaas O Maat.

Hoe snij je een halve kaas netjes aan stukken?

Met een professioneel kaasmes kun met de hoogste precisie een stuk ronde kaas makkelijk afsnijden. Pas op want het kaasmes is erg scherp.

Kaas aanbieding: Wat kost 1 hele kaas?

Hoeveel kost een hele kaas gemiddeld? Een heel stuk kaas kopen is goedkoper dan een klein stukje kaas kopen. Een stuk Goudse 48+ jonggerijpte kaas van 3 kg kost zo’n 50 á 60 euro, terwijl dezelfde kaas van 12 kg 140 á 150 euro kost. Maar kijk ook naar de actuele kaas aanbiedingen als je kaas met korting wil kopen.

Bestel een stuk Boerenkaas gemaakt van Hollandse weidemelk

Kies je kaaswiel uit en bestel je hele kaas direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je hele kaas in de boerenkaaswinkel klaar gemaakt om te je kaas te verzenden. Vervolgens versturen we de boeren kaas gevacuümeerd naar je toe. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak.

Wat kost een hele boeren kaas?

Let op de korting is nog niet verrekend bij onderstaande prijzen. Check de actuele prijs bij de kaas partner!

[content-egg-block template=offers_grid]

Van jong tot oud in 1 jaar

Na 4 weken rijping noemen we de kaas jonge kaas en is de oude kaas 10 tot 12 maanden houdbaar in het schap. Jonge en belegen kazen worden op deze manier 8 tot 10 weken gerijpt, als de kaas 16 tot 18 weken wordt bewaard, spreken we van belegen kaas.

Hoe lang kun je een hele kaas bewaren?

Een heel stuk kaas is langer houdbaar dan een stuk kaas. Ga je voor langere tijd naar het buitenland en kun je niet zonder je favoriete kaas? Denk dan eens aan een heel stuk kaas. Deze kun je makkelijk 3 maanden bewaren.