Henri Willig Kaas Review – Kaaspakket

Henri Willig Kaas Review - Bestel direct online - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Henri Willig Kaas groots in kaas!

Henri Willig Kaas is een Nederlands kaasbedrijf dat is opgericht in 1979. De naam van het bedrijf verwijst naar de oprichter, H. Willig.  De kaas staat bekend om het produceren van hoogwaardige kazen gemaakt met verse, biologische melk. Ze maken onder andere Gouda kaas, Edammer kaas en brie.

Henri Willig Kaas is een familiebedrijf

De familie Willig is een familiebedrijf en de kazen worden gemaakt op traditionele wijze met veel liefde. De kazen rijpen langzaam op houten planken, waardoor ze een unieke smaak en uitstraling krijgen. Willig Kaas is de perfecte kaas voor bijzondere momenten om samen te delen!

Een familie met liefde voor kaas

De familie Willig heeft een lange traditie in het maken van kaas. Ze hebben een exclusieve kaaslijn opgezet met ieder hun eigen voorkeur voor kaas. De kazen onderscheiden zich niet alleen van de melk. De beste melk wordt gebruikt van koeien, schapen en geit om. Dat geeft de kaas een bijzondere smaak, en is uniek in z’n soort doordat alleen de hoogste kwaliteit melk wordt gebruikt. De kazen worden drie tot vier maanden gerijpt op houten planken. Door de bijzondere uitstraling van de gravure, die stuk voor stuk worden aangebracht, is het heel specifiek. De kaas is gemaakt voor speciale gelegenheden om natuurlijk om samen te proeven.

Bestel de Henri Willig kaas aanbieding direct te bestellen:

[content-egg module=TradetrackerProducts template=grid]

De geschiedenis van Henri Willig kaas

Henri Willig is een kaasmakerij die is opgericht in 1974 met eigen kaasmakerijen in Heerenveen en Katwoude. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, H.Willig. Willig was een pionier in het gebruik van verse biologische melk en kruiden in kaas, wat hem uniek maakte in zijn soort. Zijn liefde voor de kaasproductie heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse kaasindustrie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf dat kazen produceert van hoge kwaliteit. De kazen worden gemaakt met veel liefde en zorg, waardoor ze uniek zijn in smaak en uitzicht.

Kaasmakerij van de familie Willig in Heerenveen

Willig’s kaasmaken is een kunst

Henri Willig heeft de kunst van het kaasmaken doorgegeven aan zijn zoons, die nu de leiding hebben over het bedrijf. Zij maken de kazen volgens de traditie van Henri met veel liefde en toewijding. Dit maakt hen uniek in hun soort, want er wordt veel aandacht besteed aan ieder detail. Hierdoor is Willig Kaas een waar familiebedrijf met een rijke historie.

Henri Willig Groep kaasmakerijen

Henri Willig Kaas is onderdeel van de Henri-Willig Groep, een internationaal opererend food bedrijf. De groep omvat kaasmakerijen, zuivelproductie, import en export van voedingsmiddelen. Het bedrijf is opgericht in 1974 door H.Willig en bestaat uit verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van kaas en andere zuivelproducten.

De groep heeft een lange traditie in het maken van kazen en heeft een unieke kaaslijn ontwikkeld met ieder zijn eigen voorkeur.

Henri Willig’s kaas wereldwijd bekend

Henri Willig’s kaas is wereldwijd bekend vanwege de hoge kwaliteit en unieke smaak. Het bedrijf levert kazen naar meer dan 35 landen over de hele wereld, waaronder Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.

Waar staan de winkels van Henri Willig in Nederland?

De winkels van H.Willig zijn te vinden in de grote steden in Nederland, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft en Den Haag. In deze winkels kun je terecht voor al je kaasbenodigdheden. Je kunt er ook terecht voor informatie over het bedrijf en de producten.

Waar staat de Henri Willig kaaskelder?

De kaaskelder van Willig is gevestigd in Amsterdam. Dit is de plek waar je terecht kunt voor alle kaasproducten van Willig. In deze kaaskelder kun je ook terecht voor informatie over het bedrijf en de producten.

Bestel een Henri Willig kaaspakket en geef die cadeau!

[content-egg module=Bolcom template=grid]