Kaas met bulkkorting op kleine kaasjes

Kaas met bulkkorting op kleine kaasjes - Groothandelsprijzen - Korting op kaas - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Kleine kaasjes tegen groothandelsprijzen van de kaasboerderij

Kaas met bulkkorting kopen bij de NoordHollandseboerenkaas.nl is een uitstekende manier om aan je boerenkaasjes te komen. Profiteer van onze speciale kortingstarieven met een overvloed aan mogelijkheden om uit te kiezen – minstens 17 soorten ronde kazen! Wij bieden Nederlandse kwaliteitskaas, variërend van naturel tot diverse kruidensmaken, en ook geitenkaas. Verwerk deze heerlijke lekkernijen in je kerstpakketten of drankdozen voor geschenken die echt schitteren. Of val op in het bedrijfsleven door iets unieks en gedenkwaardigs kaas cadeau te doen, zoals onze verrukkelijke selectie premium kazen!

Ambachtelijke kleine bulk kaasje met een unieke smaak

Wil je dat je bedrijf of producten opvallen, dan zijn deze babykaasjes een blikvanger voor je verpakking. De kleine kaasjes zijn rond van vorm en hebben een mooie natuurlijke kleur. Onze kaasmaker maakt ambachtelijke kaasjes met smaken als knoflook, kruiden, pesto en honing; de mini kaasjes zijn echter ook gewoon verkrijgbaar. Bovendien bieden we op verzoek bulk en zwaardere varianten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie! Maar dat is nog niet alles – onze geitenkazen zijn een ware delicatesse wanneer ze worden geserveerd als borrelplankaanvulling of als relatiegeschenk. Ervaar de unieke smaken vandaag nog en organiseer een kaasproeverij!

Ons assortiment babykaasjes van de kaasboerderij:

De kaasje zijn ca. 400-450 gram per stuk

 1. Naturel kaasje
 2. Ui-Knoflook kaasje
 3. Groene Kruidenmelange kaasje
 4. Komijn kaasje
 5. Peper-Mosterd kaasje
 6. Knoflook kaasje
 7. Brandnetel kaasje
 8. Tomaat-Basilicum-Knoflook kaasje
 9. Paprika-Bieslook kaasje
 10. Pesto kaasje
 11. Sambal kaasje
 12. Fenegriek kaasje
 13. Honing kaasje

Ons assortiment boeren geitenkaasjes 400-450 gram:

 1. Naturel kaasje
 2. Fenegriek kaasje
 3. Honing kaasje
 4. Italiaans gekruid kaasje

Het assortiment grote boerenkaasjes 800-850 gram:

 1. Boerenkaas Peper & Mosterd
 2. Boerenkaasje Ui-Knoflook

Op aanvraag andere smaken leverbaar

Hoeveel korting geven op de boerenkaasjes?

Vanaf 50 stuks – 5% korting

Meer dan 150 stuks – 10% korting

Vanaf 250 stuks – 15% korting

Meer dan 500 stuks neem contact met ons op

HET IS NIET MOGELIJK EEN VOORKEUR AAN TE GEVEN!

Bestel kaas met bulkkorting direct online

Bestel nu je kaas met bulkkorting!

Bestel kaas met bulkkorting bij NoordHollandseboerenkaas.nl en krijg de beste prijzen! Geniet van een scala aan verrukkelijke kazen terwijl je geld bespaart op grotere bestellingen. Wij bieden een grote verscheidenheid aan ambachtelijke ronde kazen, perfect voor kerst- of relatiegeschenken – allemaal met gegarandeerd snelle levertijden!

Als je unieke verzoeken of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder. Ervaar de voortreffelijke smaak van kaas van onze Noord-Hollandse boerderij!

Product informatie kleine kaasjes

Onze kazen wegen meestal 400 tot 450 gram, en zijn gekoeld 2 tot 3 maanden houdbaar. Bij aankomst zijn deze kleine lekkernijen minstens 48 dagen oud en hebben ze een gemiddelde breedte van 10 cm en een dikte van 5,5 cm – hoewel dit kan variëren door het rijpingsproces.

Om de levensduur van dit product te waarborgen moet het met kerosine worden bestreken. Dit product moet dan worden bewaard bij een temperatuur onder 22 graden Celsius en op warmere dagen op kamertemperatuur of in de koelkast. Eenmaal geopend, zorg ervoor dat je het artikel ergens koel bewaart om de versheid te behouden; idealiter consumeer je het bij normale temperaturen voor een optimale smaak!

Smaak: diversen assorti

Gewicht: Ca. 450gram*

Type: Boerenkaas Noord-Holland 48+ / rauwmelkse

Soort: Baby Gouda kaas

Korst: Paraffine laagje

Soort melk: Weidemelk van koeien / eigen veestapel.

Allergenen: Melk

Houdbaarheid: Kleine kaasjes met paraffinelaag zijn lang houdbaar buiten de koelkast, op koele plek (max. 20gr) & niet aangesneden of beschadigd.

Bewaaradvies na aansnijden: Op koele plek bewaren of in de koelkast.

Afmeting: Ongeveer 10cm doorsnede en 5cm dik*.

>> * = gewicht en afmeting zijn mede afhankelijk van de indroging door de rijping in de kaasopslag.

Hangemaakte kleine kaasjes van de Westfriese Kaasboerderij

Verscholen in het hart van Noord-Holland ligt de West-Friese boerderij van Sjaak en Lia Koopman, waar dagelijks verrukkelijke kaas wordt gemaakt van weidemelk. Dankzij de toegang van hun koeien tot het zoute gras dat overvloedig groeit op de Noord-Hollandse kleigrond, zijn deze zuivelproducten niet alleen lokaal afkomstig, maar ook vers gemaakt. Het inventieve proces achter de productie omvat het met de hand roeren van de wrongel in een tobbe en het geven van persoonlijke aandacht aan elke kleinschalige kaas die ze maken – zoals het regelmatig verversen van de kazen om er zeker van te zijn dat ze met zorg worden onderhouden tot ze klaar zijn. Bestel nu je kaas met bulkkorting.