Kaas per post bezorgd aan de deur

Kaas per post in je brievenbus - Specialist in echte Boerenkaas - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Online kaas kopen en laten bezorgen

Kaas per post bezorgd aan de deur, direct van de boer thuisbezorgd en steun daarbij de lokale boeren. Door een unieke samenwerking met diverse boeren bezorgen we je bestelling bij jouw thuis op de deurmat. Boerenkaas in je brievenbus versturen we altijd op een zorgvuldige manier. De kazen zijn goed gevacuümeerd verpakt in een stevige kartonnen verpakking en wordt bezorgt aan de deur.

Boerenkaas bezorgen maak je eigen keuze!

Op o.a. de boerderij van Sjaak en Lia Koopman wordt de heerlijke boerenkaas gemaakt. De boerenkaas bereiding geschied volgens een familie traditie van vader op zoon. Evenals de samenstelling van deze unieke romige boerenkaas. De kazen worden bereid van rauwe melk zowel naturel als gevuld met mooie kruiden. Na het rijpen wordt de kazen op maat gesneden en zorgvuldig vacuüm verpakt voor een lange houdbaarheid.

Bestel nu de brievenbus Boerenkaas gemaakt van Hollandse weidemelk

Proef de unieke smaak vanaf nu zelf. Maak de keuze uit ons assortiment boerenkaas; jong belegen, belegen, extra belegen, oud of extra oude kazen of een van de kruidige kazen. Bepaal je favoriete stukje kaas en bestel direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je stukkaas op maat afgesneden. Vervolgens wordt de boerenkaas gevacuümeerd naar je toe gestuurd en ontvang je het als een postpakketje aan de deur. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak. Kies uit stukken of de gewilde boerenkaasjes.
*Let op: deze stukken worden aangeboden door een koerier.

Kies voor stukken boerenkaas

Kies voor boerenkaasjes

Hier komt onze boerenkaas vandaan bij kaasboerderij Koopman

Waarom kunnen de stukken boerenkaas niet door de brievenbusgleuf?

Proef de kazen wanneer ze zo vers mogelijk zin, want zijn ze op hun lekkerst. En terwijl sommige kazen geen speciale behandeling nodig hebben, vereisen andere extra zorg om hun kwaliteit te behouden. Daarom snijden we nog steeds ouderwetse punten van een hele kaaswiel met een hoge rug en een puntige tuit, ook al zijn brievenbussen niet groot genoeg om er hele stukken kaas doorheen te doen.

Laat kaas bij je thuis bezorgen in plaats van in de brievenbus!

Nu is jouw kans om onze heerlijke boerenkaas zelf te proberen. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, waaronder jong belegen, belegen, extra belegen, oude en extra oude kazen of een van onze pittige kazen. Maar ook de edammer kazen. Kiest eenvoudig je favoriete kaassoort en bestelt deze online. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, snijden wij de kazen op maat en sturen deze vacuüm verpakt als postpakket naar je toe. Dus waar wacht je nog op? Maak hieronder uw keuze en ervaar vandaag nog de heerlijke smaak van onze boerenkaas! (*Let op: Deze stukken kaas worden geleverd door een koerier en komen niet door je brievenbus!)

Onze partner bezorgd wel oude kaas schuitjes bij jou in de brievenbus.

Kies een oude schuitjes:

Noord-Hollandse boerenkaas bezorgen we niet door de brievenbus

Boerenkaas online kopen heb je dat wel eens gedaan? Wil je ook verrast worden met kaaspakketje van de boerderij? We hanteren zelf geen Met het handige boerenkaas abonnement maar zelf kun je dat natuurlijk wel doen en eenvoudig ook. Bestel elke week een lekker stuk kaas en zo heb je wekelijks de lekkerste kaas bezorgd aan je deur. Kies eens voor oude boerenkaas en ervaar de pure smaak in je mond zoals kaas behoort te smaken. Bestel een lekker stuk kaas online en we bezorgen het bij jouw thuis aan de deur.

Borrelbox Boerenkaas laten bezorgen

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie rauwmelkse kaas. Deze kazen wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt.
Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het zijn zachte en romige kazen die mild en aromatisch smaken.
Stel je eigen kaasplank zelf samen met dit mooie kaas assortiment en laat je kaasplankje bezorgen.
Geniet samen met vrienden en familie van deze proeverij gemixte box of geef de borrelbox cadeau!

Kaasplank laten bezorgen

Proeverij boerenkaas fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig, zo beleef je bij elk stukje een andere smaak.
Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten.
Gebruik daarom boerenkaas voor de kaasfondue en  ervaar een sensationele smaak.
Zo geef je de kaasfondue een Hollandse smaak. Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke
Boerenkaas fondue recept net even anders!

Leeftijden in NH boerenkaas bezorgen

Wat is het verschil tussen jong, belegen, extra belegen en oud?

Vaak lees je wel dat een kaas jong, belegen of oud is. Wat doet het nou met de smaak? We leggen je dat uit.
De leeftijd van een Noord-Hollandse boerenkaas hangt volledig af van het rijpingsproces.