Kaas per post in je brievenbus

Kaas per post in je brievenbus - Specialist in echte Boerenkaas - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Online kaas kopen en laten bezorgen

Kaas per post in je brievenbus, direct van de kaasboer thuisbezorgd en steun daarbij de lokale boeren. Door een unieke samenwerking met diverse boeren bezorgen we kaas bij jouw thuis op de deurmat. Boerenkaas per post bezorgd aan je deur  versturen we altijd op een zorgvuldige manier. De kaas is goed gevacuümeerd verpakt in een stevige kartonnen verpakking en wordt bezorgt in je brievenbus.

Boerenkaas bezorgen maak je eigen keuze!

Op de kaasmakerij van Old Amsterdam worden ook kaas schuitjes gemaakt. De oude kaas bereiding geschied volgens een geheim recept. Evenals de samenstelling van deze unieke oude kaas die aanvoelt wanner je hem snijd als belegen kaas. Deze kaas schuitjes zijn zo bereid dat ze als een zachte blokje in je mond smelten. De kazen worden bereid van gepasteuriseerde melk bereid. Na het rijpen wordt de kaas op maat gesneden in schuitjes en zorgvuldig vacuüm verpakt voor een lange houdbaarheid.

Kies kaas schuitjes:

Kaas bezorgen in je brievenbus

Old Amsterdam kaas bestaat al eeuwen, en is vandaag de dag nog net zo populair als toen. Deze kaas is perfect voor sandwiches, salades, kaasplankjes, of gewoon als een heerlijke snack op zichzelf. Geniet van deze oude kaas met een glas wijn of bier en deel hem met vrienden! Old Amsterdam kaas is zeker een publiekstrekker.

Onze partner in kaas verzend de kaas bij jou in de brievenbus.

Ontdek de heerlijkheid van Old Amsterdam kaas, gemaakt met eeuwenoude methoden en tradities. Geniet van deze oude kaas zoals uw voorouders deden – met een glas wijn of bier, en deel het met vrienden! Bestel Old Amsterdam kaas nu online om de klassieke smaak van een oude Nederlandse traditie te proeven. Snijdbaar voor uw gemak!

Oude kaas per post bezorgd in je brievenbus

Oude kaas online kopen heb je dat wel eens gedaan? Wil je ook verrast worden met kaaspakketje uit Amsterdam? Bestel eens een lekker kaas schuitje voor jezelf of voor een vriend of vriendin als verrassing. Heb je een keer geen tijd voor een verjaardagscadeau kies dan eens voor een leuk brievenbus kaas cadeau. Zo kan de gelukkige ontvanger smaakvol aan jouw terug denken. We versturen wekelijks de lekkerste kaas in elke brievenbus in Nederland. Ervaar de pure smaak in je mond zoals oude kaas behoort te smaken.

De geschiedenis van oude kaas uit Amsterdam

Geschiedenisliefhebbers zullen dol zijn op Old Amsterdam kaas! Deze unieke, snijdbare kaas heeft een rijke smaak die zoute, zoete en nootachtige smaken combineert voor een onvergetelijke ervaring. Geniet ervan met vrienden of familie en geniet van elke hap. Probeer het vandaag nog en zie waarom deze oude kaas nog steeds de tand des tijds doorstaat!

Bestel nu oude kaas geleverd aan de deur en niet in je brievenbus!

Proef de unieke smaak vanaf nu zelf. Maak de keuze uit ons assortiment boerenkaas; jong belegen, belegen, extra belegen, oud of extra oude kaas of een van de kruidige kazen. Bepaal je favoriete stukje kaas en bestel direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je stuk kaas op maat afgesneden. Vervolgens wordt de boerenkaas gevacuümeerd naar je toe gestuurd en ontvang je het als een postpakketje. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak. Bestel je kaas online. (*Let op: deze stukken kaas worden aangeboden door een koerier en komen niet aan als door je brievenbus kaas!)

Waarom kunnen de boerenkaas stukken niet door de brievenbus?

Kaas smaakt het best als hij zo vers mogelijk is, en sommige kazen vereisen een speciale behandeling om hun kwaliteit te behouden. Wij zijn geen voorstander om hele dun plakken kaas af te snijden zodat het door de brievenbus kan. Zo snijden wij nog ouderwetse punten uit een kaas die een hoge rug en puntige uitloop hebben. Helaas zijn de brievenbussen niet groot genoeg om de kaas er door te bezorgen. Maar aan de deur bezorgen doen we graag. Zo kies je een eigen gewichten en verpakken we dat graag voor jouw.

Borrelbox Boerenkaas laten bezorgen aan je deur

Noord-Hollandse Boerenkaas is een prachtige rauwmelkse kaas, gemaakt op traditionele wijze op Nederlandse boerderijen. Deze zachte, romige kaas heeft een milde en aromatische smaak die u terugbrengt naar eenvoudiger tijden. Geniet van deze heerlijke kaas als onderdeel van uw eigen kaasplank assortiment zelf samen op maat, geleverd aan jouw deur. Geniet samen met vrienden en familie van deze proeverij gemixte box of geef de borrelbox cadeau!
*Let op: deze stukken kaas worden aangeboden door een koerier en komen niet aan als door je brievenbus kaas!

Kaasplank laten bezorgen door de bezorger

Proeverij boerenkaas fondue

Boerenkaas heeft een originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving. De Noord-Hollandse boerenkaas is licht pittig van smaak en toch romig, zodat je bij elk stukje een andere smaak ervaart. Deze kaas is dus ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om gesmolten van te genieten. Gebruik daarom boerenkaas voor je volgende Kaasfondue om er een hele Hollandse flair aan te geven! Dit recept is niet alleen makkelijk te volgen, maar levert elke keer weer heerlijke resultaten op.

Leeftijden in NH boerenkaas bezorgen

Wat is het verschil tussen jong, belegen, extra belegen en oud?

Vaak lees je wel dat een kaas jong, belegen of oud is. Wat doet het nou met de smaak? We leggen je dat uit.
De leeftijd van een Noord-Hollandse boerenkaas hangt volledig af van het rijpingsproces.