Kaasplank cadeau geven

Kaasplank cadeau geven - Kaaskado - De Firma kaas kaasplankje in je brievenbus als pakketje - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Kaasplankje met Wijn een uniek cadeau

Bij veel gelegenheden is het leuk om een wijn kaasplank cadeau te geven. Heb je een leuke gelegenheid voor een feestje dan geef je iets unieks. Hoewel er genoeg gelegenheden zijn om een kaaspakket te geven kun je denk aan een jubilea, verjaardag, afscheidsfeest, trouwerij, wanneer iemand is geslaagd. Zo kom je nooit met lege handen aan.

Kaasplank cadeau geven

Soms heb je echt geen inspiratie voor een leuk kado. Je wilt altijd rekening houden met de ontvanger. Is het een dame of heer, waar houdt degene van en zou de ontvanger het wel leuk vinden. Het wordt nog lastiger als je degene voor wie je wat wilt kopen niet zo goed kent.
Je komt allemaal wel eens in een situatie dat en heb je totaal geen inspiratie. Iets persoonlijks geven is dan geen optie en zoek je naar iets wat heel veel mensen zullen waarderen.

Wijn en kaasplank als cadeau bestellen

Kaas is een product wat iedereen wel eens op brood heeft. Maar ja, een stuk kaas geven met een strik erom geeft natuurlijk niet zo leuk. Vandaar dat we graag met je meedenken. We hebben diverse kaas in leuk cadeauverpakkingen waarbij je de ontvanger zult verrassen.
Misschien heb je nooit aan gedacht om een wijn kaasplank cadeau te geven. Je zult in ieder geval een origineel cadeau geven wat zeker gewaardeerd wordt. Juist het onverwachte zal degene zeer verrassen. Mede omdat er vaak een fles wijn  gegeven zal worden.
Combineer die fles wijn met een mooi kaasje, daarbij leuk ingepakt en je geeft een origineel wijn kaas cadeau.

Kaasplank & Borrelpakket

Een kaaspakket kun je kiezen zoals jij hem graag zelf zou willen ontvangen. Voor een kaasgeschenk uit onze boerenkaas winkel kun je kiezen uit verschillende gekruide boerenkaasjes. Geef bij je bestelling aan welk gekruid klein kaasje jou het lekkerst lijkt en wij maken het rond. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een kruidenkaasje met knoflook, tomaat en basilicum of een babykaasje met pesto of brandnetel smaak. Het zijn slechts enkele smaken die in het assortiment hebben. Maak je eigen kaas keuze en verwen jezelf ook eens met een heerlijk ambachtelijk kaasje uit onze boerenkaas winkel.

Kaasplank cadeau bestellen

Bestel een stuk Boerenkaas voor je op je kaasplankje

Proef de unieke smaak zelf in je eigengemaakte kaasfondue. Maak de keuze uit ons assortiment boerenkaas; jong belegen, belegen, extra belegen, oud of extra oude kaas. Bepaal je eigen gewicht en bestel je stuk kaas direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je stuk kaas in de boerenkaaswinkel op maat afgesneden. Vervolgens versturen we de boerenkaas gevacuümeerd naar je toe. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak.

Kaas van de familie koopman direct bezorgt bij jou thuis!

Ook de kleine kaasje uit het wijn kaaspakket komen van de kaasboerderij uit de Weere.

Kaas voor de Kaasfondue

Kaasplank cadeau geven door de brievenbus

Kaasplank cadeau geven - Proeverij oude boerenkaas

Een Proeverij boerenkaas is het ontdekken waar het bij kaas om gaat en dat smaak!
Het is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. De Proeverijen van boerenkaas zijn een samenstelling van de verschillende specialiteiten een unieke smaken. Door kruiden toe te voegen aan de rauwmelkse boerenkaas, worden de pit en room met elkaar vermengd. Daarom is deze kaas zo lekker op sandwiches en aperitief planken.

Proeverij Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch. Stel je eigen borrelplank zelf samen met dit mooie kaas assortiment. Geniet samen met vrienden en familie of geef proeverijbox cadeau!

Op bezoek bij Kaasboerderij Sterreschans

Deze dames maken de lekkere kruiden kaas voor de firmakaas! Kies daarom voor het Borrelpakket gemixte boerenkaas en ervaar de pure smaak van de boerderij! Met passie voor het kaasmaken is deze proeverij gemixte boerenkaas en de proeverij oude boerenkaas samengesteld.

Proeverij boerenkaas laten bezorgen!

Voor het proeverij boerenkaas pakket heb je geen abonnement nodig. Geniet van de eenmalige aankoop en proef de heerlijke smaken die deze proeverij heeft. Handig voor een feestje, zo heb je snel een lekkere proeverij van de boer op tafel.
Bevalt de smaak dan kan het boerenkaas abonnement een mooie aanvulling zijn op je favoriete smaken.
Want een boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door echte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

Kaasplank cadeau geven - Proeverij boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

Je proeverij uitbreiden met lekkere kleine boerenkaasjes?

Proef het babykaasje met kruiden of naturel eens!

 

Ben je nog op zoek naar een mooie kaasplank?

[content-egg-block template=offers_list_groups]