Kaasproeverij: Vrijmibo op het werk

Kaasproeverij - Vrijmibo op het werk - diverse boerenkaasjes - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Kaasproeverij op het werk!

Ja, je leest het goed een kaasproeverij met collega’s. Kaas is niet alleen lekker bij een borrel maar ook prima geschikt om te proeven tijdens een vrijmibo. Speciaal hiervoor organiseer je een kaasproeverij op ons kantoor met een beetje hulp van ons! Zo kun je naast collega’s ook meteen wat leren over verschillende soorten kaas. Bovendien is het altijd gezellig en kan iedereen aan de slag met zijn of haar smaakpapillen.

Maak het extra gezellig met een thema vrijdagmiddag borrel

Kaasproeven op het werk kan je collega’s veel leren over de verschillende kaassoorten, en dankzij de gezelligheid is het een onvergetelijk moment voor iedereen! Kaas pro of niet, het is zeker een geweldige ervaring. Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor de cheesy times!

Een actieve vrijmibo met je collega’s

Kaas proeven is slechts een van de vele activiteiten die we aanbieden om het werk aangenamer en leuker te maken. Met deze vrijmibo is het tijd om creatief te worden en verschillende smaken te ontdekken. Laten we gebruik maken van deze kans en het kantoor opvrolijken met wat kaasproefplezier!

Voordelen van een kaasproeverij voor je team?

De voordelen van een boerenkaas proeverij op het werk zijn eindeloos – betere teambuilding, betere communicatie, kennisopbouw en een algehele positieve sfeer. Het kan ook een excuus zijn om even afstand te nemen van de dagelijkse taken en de broodnodige lol te beleven. Dus waarom niet uitproberen? Maak je klaar voor cheesy times!

Keuze uit diverse kaasproeverij pakketten

Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Wij hebben voor u gezorgd. Onze kaasproeverij pakketten bevatten alle benodigdheden, zoals verschillende soorten kaas, crackers en bijgerechten, zodat iedereen iets lekkers krijgt en een geweldige tijd heeft. Lees verderop hoe je stap voor stap kaas goed kunt proeven. Dus wacht niet langer – organiseer een thema vrijdagmiddag borrel en geniet van een heerlijke kaasproeverij op kantoor! Kaas je dag met ons!

Kaasproeverij bestellen

Serveer de boeren kaasproeverij op een borrelplank dat geeft meteen een leuke sfeer. Zo is het thema van de kaas proeverij meteen duidelijk en zal iedereen direct nieuwsgierig zijn. Gegarandeerd heb je een topper op de vrijdagmiddagborrel. Samengesteld met verschillende kaas en keuze uit 12 soorten boerenkaas, en lekker dipjes. Een leuke aanvulling zijn plakjes droge worst

Een goed gevulde kaaspakket maakt je vrijmibo helemaal compleet maakt. Bekijk onze ambachtelijke kaasproeverij pakketten.

Hoe moet je kaas proeven stap voor stap?

1. Kijk naar de kaas: kijk naar het soort kaas en inspecteer de kleur, textuur en vorm.

2. Ruik aan de kaas: ruik aan het oppervlak van de kaas om een idee te krijgen van het aroma of de onderliggende smaken.

3. Proef een klein stukje: snijd een klein stukje af en leg het op uw tong om de smaak en textuur te ervaren.

4. Geniet: proef de smaak van de kaas voordat u hem in zijn geheel doorslikt of grondig kauwt om alle smaaknuances eruit te halen.

5. Herhaal dit: geniet van elke verschillende kaassoort met ditzelfde proces en vergelijk smaken en aroma’s tussen de kazen!

Kaas tips voor je proeverij:

  • Serveer de kaas op kamertemperatuur.
  • Houd een selectie crackers klaar om met de kaas te combineren.
  • Houd wat water bij de hand om het gehemelte te reinigen na het proeven van elke soort kaas.
  • Snijd voor iedereen kleine stukjes af, zodat iedereen alle soorten kaas kan proeven.
  • Maak een discussie over elke soort kaas en zijn smaken en aroma’s.

 

Klaar voor een onvergetelijke vrijmibo? Roep je collega’s bij elkaar en organiseer een kaasmiddag! Met onze arrangementen kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals ambachtelijke kazen of boerenkazen. Wij garanderen dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Uitbieden van je kaasproeverij met een bierproeverij of wijnproeverij?

Bij het proeven van kaas kun je deze begeleiden met een goed glas wijn of bier. Zo kan de smaak van de kaas nog beter tot zijn recht komen. Een zorgvuldig gekozen drankje haalt alle smaken en aroma’s van de kaas naar boven. Het combineren van verschillende soorten wijnen of bieren met verschillende kazen kan een verrassende smaaksensatie geven die je niet had kunnen verwachten, zo haal je het maximale uit je proeverij!

Proef de verschillen van kaas en bier

De combinatie van kaas en bier is verrassend lekker! Met onze bierproeverij pakketten kunt je kiezen uit een combinatie van een selectie Abdij bieren uit Egmond. We hebben voor elke smaak wat wils! De Egmondse Abdij brouwerij breid z’n bieren met biologische grondstoffen in het klooster. De lokale bierbrouwerij heeft 6 unieke bier smaken die in combinatie met de boerenkaas een sensationele smaak geven. Maak je klaar voor de beste kaas- en bierproeverij op kantoor met onze borrelpakketten. Het is tijd om te gaan kaas- en bierproeven!

Kies uit de lekkere bieren van bierbrouwerij Egmond

Bierproeverij op het werk

Bent je op zoek naar een leuke manier om teamgeest in jouw werkomgeving te brengen? Waarom probeer je niet eens een zo’n lekkere kaas & bierproeverij? Zo bouwt je niet alleen een betere relatie op tussen collega’s, maar voegt je ook kennis toe aan ieders repertoire. Bovendien is het een uitstekend excuus om vrijdagmiddag een pauze in te lassen.

Lokale bier helden uit Egmond

Bij Brouwerij Egmond hebben ze een ruime keuze aan bieren waaruit je kunt kiezen. In de bierproefpakketten vindt je zoals gezegd zes unieke smaken om te combineren met boerenkaas en andere hapjes. Aangezien de bieren afkomstig zijn van een lokale kloosterbrouwerij, gebruiken ze biologische grondstoffen om hun kenmerkende smaak te bereiken. Om ervoor te zorgen dat iedereen van zijn ervaring geniet, krijgt iedereen een klein monster van elke soort bier en kaas, zodat ze de verschillende smaken en aroma’s kunnen proeven en vergelijken.

De combinatie van kaas en wijn geeft een perfecte balans!

Naast bier kun je bij ons ook terecht voor wijnproeverij pakketten. Met deze pakketten kun je verschillende soorten kaas en wijnen combineren tot de perfecte match! De combinatie van kaas en wijn geven een mooie balans die je collega’s sprakeloos zullen maken. Wijnproeverijen zijn geweldige ijsbrekers en helpen de relatie tussen collega’s te versterken.

Kaasproeverijen op het werk – Een ervaring om niet te vergeten

Als het op teambuilding aankomt, gaat er niets boven een goede kaasproeverij begeleid door een mooie wijn om iedereen te binden. Onze kaasproeverijen nemen je team mee op een onvergetelijke reis langs smaken en aroma’s uit de hele wereld!

Laten we kaas proeven op kantoor!

Geniet van een onvergetelijke kaasproeverij met onze pakketten en creëer onvergetelijke momenten die uw collega’s zich nog lang zullen herinneren. Maak je klaar voor een onvergetelijke vrijmibo met heerlijke kaas- en bierproeverijen op kantoor!

Proef verschillende smaken uit de hele wereld op één plek. Geniet van de unieke combinatie van ambachtelijke kazen, wijnen en bieren om ieders smaakpapillen te bevredigen! Met onze pakketten kunt je kiezen uit verschillende opties, dus maak je klaar voor een spannende vrijmibo op het werk. Laten we gaan Kaasproeven!

Zorg voor de lekkerste kaasproeverijen op jouw kantoor! Geniet en leer over de verschillende soorten kaas terwijl je plezier hebt met je collega’s. Bestel nu, en let’s get cheesy!

Happy kaas proeven op het werk! 🧀🤩😋