Kleine kaasjes kopen | Kaas kado

Baby gouda kaas - www.noordhollandseboerenkaas.nl

Ronde kaasjes puur ambacht

Boeren kleine kaasjes worden dagelijks vers gemaakt van een Noord-Hollands rauwe boerenmelk. Op de West-Friese kaasboerderij van Sjaak en Lia Koopman worden vele ronde kaasjes geproduceerd. Met de rauwe melk van eigen koeien die grazen op het Noord-Hollandse platteland worden op ambachtelijke wijze de boerenkaas bereid. Kleine kaasjes maken is echt handwerk vanaf de wrongel, snijden en wassen. Daarna begint het bezinken en pekelen. Tot aan het rijpen en keren van de kazen in het kaashuis.

Kleine kaasjes van de boerderij

De baby kaasjes komen direct van de boerderij en zijn dus bereid met verse melk en dat proef je.
Door de invloed van de Noordzee op het gras dat door koeien wordt gegeten ontstaat er een mooie smaak aan de boerenkaas. In het bijzonder geeft namelijk een mooie zilte smaak aan de kaas, puur van Noord-Hollandse bodem.

Klein kaasje naturel of met kruiden

Boeren kaaswinkel - Bestel je boerenkaas online - bestellen en bezorgen - www.Noordhollandseboerenkaas.nl

Wij zijn groots in kleine kaasjes in verschillende smaken, ook wel babykaasjes of lunchkaasjes genoemd.
De kleine ronde kaasjes zijn er in vele soorten van 400gr per stuk.
Verder hebben we een aantal varianten ook als klein kilokaasje of de beroemde edammer kaas.
Op de Westfriese boerderij van Sjaak en Lia Koopman worden de babykaasjes gemaakt.

Mini kazen

Daarom zijn deze heerlijke mini kazen perfect te gebruiken op feestjes. Wij bieden dus verschillende kleine kazen aan met variaties van jong tot belegen smaak. Hoewel er keuze is uit samenstellingen van de mini kaasjes met peper, mosterd en komijn. Ook kun je in onze boerenkaas winkel diverse kleine kaasjes kopen. Het is een geweldig cadeau voor alle gezinsleden, maar het is ook zeer geschikt als heerlijke kerstpakket verrassing.

Kleine kaasjes kopen?

Boerenkaasjes met lekkere smaken

Vooral kleine kazen zijn populair om cadeau te geven of mee te nemen door toeristen. In onze boerenkaas winkel hebben we ook Edammer kazen een ouderwets producten wat slechts alleen nog door de familie koopman wordt geproduceerd. De uniek smaak en vorm zijn origineel om weg te geven als cadeau of om heerlijk van te smullen. Ken jij de smaak van edammer kaas?

Bestel je edammer kaas in de kaaswinkel

Tip: Heerlijk kaasje als kado!
Heb je een verjaardag geef dan eens een geschenkdoos met een klein kaasje.

Bewaarbaarheid:
De kleine kaasjes zijn voorzien van een dun laagje paraffine ter bescherming tegen bederf. Zolang de kaasjes heel en onbeschadigd zijn + onder de ca. 22graden bewaard worden kunnen ze heel lang bewaard blijven. Bewaar op warme zomerdagen de kaasjes in de koelkast.

Ruim assortiment kaaskado’s en kaasgeschenken

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van kaaspakkettenkaasgeschenken en kerstpakketten voor iedere gelegenheid.

Bestel een stuk Boerenkaas gemaakt van Hollandse weidemelk

Proef de unieke smaak zelf in je eigengemaakte kaasfondue. Maak de keuze uit ons assortiment boerenkaas; jong belegen, belegen, extra belegen, oud of extra oude kaas. Bepaal je eigen gewicht en bestel je stuk kaas direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je stuk kaas in de boerenkaaswinkel op maat afgesneden. Vervolgens versturen we de boerenkaas gevacuümeerd naar je toe. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak.

Hele boerenkaas kopen?