Kleine kaasjes

Baby gouda kaas - www.noordhollandseboerenkaas.nl

Kleine kaasjes puur ambacht

Boeren kleine kaasjes worden dagelijks vers gemaakt van een Noord-Hollands rauwe boerenmelk. Op de West-Friese kaasboerderij van Sjaak en Lia Koopman worden vele ronde kaasjes geproduceerd. Met de rauwe melk van eigen koeien die grazen op het Noord-Hollandse platteland worden op ambachtelijke wijze de boerenkaas bereid. Kleine kaasjes maken is echt handwerk vanaf de wrongel, snijden en wassen. Daarna begint het bezinken en pekelen. Tot aan het rijpen en keren van de kazen in het kaashuis.

Ronde kaasjes

Boeren kaaswinkel - Bestel je boerenkaas online - bestellen en bezorgen - www.Noordhollandseboerenkaas.nlDe baby kaasjes komen direct van de boerderij en zijn dus bereid met verse melk en dat proef je.
Door de invloed van de Noordzee op het gras dat door koeien wordt gegeten ontstaat er een mooie smaak aan de boerenkaas. In het bijzonder geeft namelijk een mooie zilte smaak aan de kaas, puur van Noord-Hollandse bodem.

Mini kazen

Daarom zijn deze heerlijke mini kazen perfect te gebruiken op feestjes. Wij bieden dus verschillende kleine kazen aan met variaties van jong tot belegen smaak. Hoewel er keuze is uit samenstellingen van de mini kaasjes met peper, mosterd en komijn. Ook kun je in onze boerenkaas winkel diverse kleine kaasjes kopen. Het is een geweldig cadeau voor alle gezinsleden, maar het is ook zeer geschikt als heerlijke kerstpakket verrassing.

Boerenkaasjes

In de categorie “Kaaspakket Cadeau” vind je ook verschillende kaaspakketten met kleine kaasjes.
Kies bijvoorbeeld: Baby Edammer kaas

Kleine kaasjes kopen?