Ronde kaas kopen kaaswiel, goedkoopste hele kaas!

Ronde kaas kopen voor de laagste prijs - kaaswiel - bekijk de actuele prijs in de winkel - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Goedkoop kaas kopen!

Een ronde kaas kopen kan dat zomaar? Een hele ronde kaas wordt onder de kaasboeren een kaaswiel genoemd. Een kaaswiel kan goedkoper zijn als je veel kaas eet. Een heel kaas is zo’n 12  kilo en is altijd veel goedkoper en kan in je portemonnee veel geld besparen. Voor echte kaas fans of mensen die van kaas houden in een groot gezin, is het bestellen van een heel stuk kaas een goed idee.
Wat ook vaak gebeurt is dat je met een groep vrienden of familie de kaas onderling verdeeld.

Hele ronde kaas kopen kaaswiel, waar koop je dat?

Waar kan ik een hele kaas kopen?
In de boerenkaas winkel kun je online hele kazen kopen van jong tot extra oud en verschillende merken.
Wat weegt een kaas? De kazen zijn zo’n 11 of 12 kilo per stuk en worden zo afgestuurd of je kunt aangeven dat het anders wilt.
Hele kazen zijn dat ook een stuk goedkoper dan kleinere stukken kaas en dat is voordelig inkopen. Ga je op vakantie dan is het handig om je eigen kaas mee te nemen. Maar wil je een vriend of familielid in het buitenland verrassen dan is een stuk kaas zo opgestuurd.

Top 6 goedkoopste kazen van jonge hele ronde kaas tot oude hele kaas

In het overzicht hieronder kies je de gewenste rijpheid en bepaal je de smaak die het beste bij je past.
Prijzen variëren regelmatig ivm aanbod. Bezoek deze pagina voordat je een hele kaas gaat kopen om de laagste kaas prijs te betalen voor een kaaswiel. Van jong tot oud hebben we de meest actuele en scherpste prijzen van dit moment online staan. Klik op de link en laat je verrassen door de goedkoopste kaas prijs van Nederland!

Wat is de goedkoopste jonge kaas?

Jonge kaas is een kaas die maar vier weken rijpt. Dit korte rijpingsproces zorgt ervoor dat de jonge kaas zeer smeuïg, zacht en romig is.
De prijs is dan ook zeer aantrekkelijk voor een 12 kilo hele kaas wiel. Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste jonge belegen kaas?

Jonge en belegen kazen hebben een mooie zachte en romige smaak. Heerlijk Hollands, 8 tot 10 weken natuurlijk gerijpt.
De prijs is dan ook zeer aantrekkelijk voor een 12 kilo hele kaas wiel. Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste belegen kaas?

Wil je deze ronde kaas kopen? De rijpingstijd van belegen kaas is 16 tot 18 weken. Hierdoor is de smaak sterker dan de jong en jong belegen kaas, maar niet zo sterk als de oude kaas. De smaak is erg sterk en romig.
De prijs is dan ook zeer aantrekkelijk voor een 12 kilo hele kaas wiel. Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste extra belegen kaas?

De rijpingstijd van overrijpe kaas is 7 tot 8 maanden. In die tijd ontwikkelde de kaas een mooie pittige smaak zonder zijn natuurlijke romige smaak te verliezen. De prijs is dan ook zeer aantrekkelijk voor een 12 kilo hele kaas wiel.
Check de actuele prijs hieronder

Wat is de goedkoopste oude kaas?

Hele oude kaas kopen? Oude kazen zijn 10 tot 12 maanden gerijpt en hebben een rijke en zachte smaak en hebben een bijkomend voordeel door de heerlijke zoutkristallen. De prijs is dan ook zeer aantrekkelijk voor een 12 kilo hele kaas wiel.
Check de actuele prijs hieronder

Hoe snij je een hele ronde kaas?

Snijd eerst de kaas helemaal doormidden. Ook als je maar een klein beetje van de kaas wilt verwijderen, kun je het beste de hele kaas doormidden snijden. Vind je het moeilijk om recht te snijden? Trek dan vooraf een lijn over de kaas of gebruik een Kaas O Maat.

Hoe snij je een halve kaas netjes aan stukken?

Met een professioneel kaasmes kun met de hoogste precisie een stuk kaas makkelijk afsnijden. Pas op want het kaasmes is erg scherp.

Wat kost 1 hele ronde kaas?

Hoeveel kost een hele kaas gemiddeld? Een heel stuk ronde kaas kopen is goedkoper dan een klein stukje kaas kopen. Een stuk Goudse 48+ jonggerijpte kaas van 3 kg kost 49,95 euro, terwijl dezelfde kaas van 12 kg 134,95 euro kost.

Bestel een stuk Boerenkaas gemaakt van Hollandse weidemelk

Kies je kaaswiel uit en bestel je hele kaas direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je hele kaas in de boerenkaaswinkel klaar gemaakt om te je kaas te verzenden. Vervolgens versturen we de boeren kaas gevacuümeerd naar je toe. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak.

Wat kost een hele kaaswiel?

[content-egg-block template=offers_grid]

Van jong tot oud in 1 jaar

Na 4 weken rijping noemen we de kaas jonge kaas en is de oude kaas 10 tot 12 maanden houdbaar in het schap. Jonge en belegen kazen worden op deze manier 8 tot 10 weken gerijpt, als de kaas 16 tot 18 weken wordt bewaard, spreken we van belegen kaas.

Hoe lang kun je een hele ronde kaas bewaren?

Een heel stuk kaas is langer houdbaar dan een stuk kaas. Ga je voor langere tijd naar het buitenland en kun je niet zonder je favoriete kaas? Denk dan eens aan een heel stuk kaas. Deze kun je makkelijk 3 maanden bewaren.