Boerenkaas tosti

Boerenkaas Tosti - Recept met echte NH Boerenkaas - www.noordhollandseboerenkaas.nl

Boerenkaas Tosti

Een boerenkaas tosti maken dat kan met een gewone kaas maar ja, wat is daar zo speciaal aan! Maak eens een tosti met echte boerenkaas dan proef je echte kaas met smaak. Boerenkaas is prima te combineren met boeren mosterd.
Voor de hartige tint gebruiken we serranoham, dat een rauwe ham met heerlijke smaak en ambachtelijk gemaakt. Dat alles op echt boerenbrood net iets grover dan gewoon brood maar met heeft veel smaak.

Deze Boerenkaas Tosti is echt een aanrader 🙂

Ingrediënten:Boerenkaas Tosti - Recept met echte NH Boerenkaas - www.noordhollandseboerenkaas.nl

  • 2 plakken boerenbrood (grof)
  • 1 eetlepel fijne mosterd
  • 2 plakken belegen boerenkaas
  • 2 dunne plakjes rauwe serrannoham
  • 5 plakjes augurk

 


Bereiden boerkaas Tosti:

Bestrijk het boerenbrood met de fijne mosterd en beleg het brood met de belegen boerenkaas.
Leg op de andere plak boerenbrood de rauwe serranoham en plakken augurk. Plak nu beide plakken boerenbrood met beleg tegen elkaar aan en druk het licht aan. Rooster de Boerenkaas tosti in een tosti-ijzer, grillpan of oven aan beide kante lichtbruin.

Bestel een stuk Boerenkaas voor een heerlijke tosti

Proef de unieke smaak vanaf nu zelf. Maak de keuze uit ons assortiment boerenkaas; jong belegen, belegen, extra belegen, oud of extra oude kaas. Bepaal je eigen gewicht en bestel je stuk kaas direct online. Na het ontvangen van je bestelling wordt je stuk kaas in de boerenkaaswinkel op maat afgesneden. Vervolgens versturen we de boerenkaas gevacuĂĽmeerd naar je toe. Maak hieronder jou keuze en ervaar de geweldige smaak.

Variatie op de Boerenkaas Tosti

Ook lekker met mosterdkaas en beenham.

Andere Tostie’s

Tosti van de maand: Rookworsti

Het was een koude herfstmiddag in 1943 in Almere, de enige stad die nooit bezet is door de Duitsers, toen Kenan der Leeuwen met een lege maag thuis kwam. Met zijn oerhollandse principes besloot hij te eten wat de pot schaft, en alles wat hij in huis had was brood, kaas, mosterd van boer Krelis, rookworst en zuurkool. De rest is geschiedenis.

Lees verder …

Tosti’s boerenkaas ui

Tosti’s met kaas en ui aten wij vaak thuis tussen de middag. Dus niet de standaard tosti’s met ham en kaas maar een pittige variant erop. Voor de tosti’s bak ik de ui iets aan anders is de smaak iets te scherp vind ik. Gebruik voor de tosti’s bij voorkeur belegen of boerenkaas. Deze kaas heeft meer karakter en past daardoor beter bij de ui. http://www.kookse.tv/recept/tostis-kaas-ui/

Lees verder …

Ham Boerenkaas broodje maken

Ham kaas broodje zijn erg lekker om tijdens de lunch te eten of te serveren bij de borrel, dat is wel wat origineler dan de geijkte bitterbal. Neem voor de kaas wel een pittige, bijvoorbeeld Parmezaanse, peccorino of oude boerenkaas. http://www.kookse.tv/recept/ham-kaas-broodje-maken/

Lees verder …

Boerenkaas bestellen? Maak hieronder je keuze.