Boerenkaas abonnement

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Kaas bezorgen doen we niet in je brievenbus

Een Boerenkaas abonnement is niet echt iets voor ons. Bestel bij ons je kaas zoals jij dat wenst, ambachtelijk vers gesneden en persoonlijk bij jou aan de deur bezorgd. Noord-Hollandse boerenkaas bereid met Hollandse weidemelk wordt bezorgt aan je deur afkomstig van kaasboerderij Koopman.

Verrassen kunnen we je wel!

We verrassen je met een surprise proeverij kaasbox met verschillende soorten boerenkaasjes. Je ontvangt dus een kaaspakket met lekkere kleine kaasjes uit ons assortiment. Onze specialiteiten kaasjes zijn naturel of heerlijk gekruid. De proeverij is al een verrassing op zichzelf, dat wordt lekker genieten. 🙂 De proeverijbox bezorgen we aan je deur.

Tip! Kaas geschenkpakket cadeau

Maak iemand blij met een kaas proefpakket boerenkaasjes. Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of gewoon om te zeggen dat je om iemand geeft – onze kaascadeau pakketten zijn de perfecte manier om iemand te laten zien dat je aan hem of haar denkt

Wij bieden kwaliteit en tevredenheid

Met de boerenkaasjes van Koopman garanderen we dat klanten de hoogste kwaliteit boerenkazen krijgen, rechtstreeks geleverd vanaf de kaasboerderij. Wij streven naar maximale klanttevredenheid  en gebruiken daarom alleen de beste ingrediënten en recepten om onze kazen te maken. Bij ons kun je er zeker van zijn dat je kaas net zo goed smaakt als hij eruitziet!

Kaas bestellen bij NoordHollandsboerenkaas.nl daarmee steun je de lokale boer!