Kaas online bestellen

Boerenkaas online bestellen

Boerenkaas kopen bij de boer - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

Bij de NoordHollandseBoerenkaas.nl kun je kaas online bestellen. De boerenkaas komt weg van de lokale kaasboerderij Koopman uit Noord-Holland. De Boerenkaas van onze kaasboer is met heel veel liefde en passie voor het vak bereid op traditionele wijze.

De kaas is dan ook direct herkenbaar door zijn unieke smaak. Wissel tussen verschillende smaken, stukken en kleine kaasjes van Boerderij Koopman. Zo proef je keer op keer de lekkerste boerenkaas van jong tot oud!

Zo heeft de oude kaas een jaar mogen rijpen en heeft een sterke smaak ontwikkeld. Deze oude kaas bevat mooie eiwitkristallen en is op kamertemperatuur gemakkelijk te snijden.

Kruidenkaas bezorgt aan de deur

Door kruiden toe te voegen aan rauwmelkse boerenkaasjes, worden de pit en room met elkaar vermengd. Daarom is deze kaas zo lekker op sandwiches en aperitief planken. Voor de kaasborrelplank hebben diverse varianten met kruiden zoals de Boerenkaas Italiaanse kruiden of een van de andere smaken

Kaas bezorgen we niet door de brievenbus wel aan de deur, hoe werkt dat?

Kies je favoriete kaas, er zijn verschillende smaken en samenstellingen in diverse vormen. Verras jezelf eens of stuur een uniek boerenkaasje eens aan een vriend of vriendin als verrassing. Na het ontvangen van je kaas bestelling, halen we je kaas op uit het kaashuis. Daarna wordt de kaas met zorg vacuüm verpakt en aan de deur bezorgt. Het kaaspakketje wordt vervolgens verzonden via PostNL. Op de aangegeven dag wordt je stuk boerkaas bezorgt.

Unieke boerenkaas proeverij online bestellen

Ben je een echte kaas fan? Hou je van verschillende kaas smaken die je mond zullen verrassen? Dan hebben we een unieke assortiment met verrassende kaas smaken. Geniet van een smaakexplosie bij elke hap van onze kleine kaasjes.
Kies jou favoriete kaas en proef de pure smaak van boerenkaas. De kaas is dus echt op ambachtelijke wijze met de hand bereid door de boer. De boerenkaas specialist is een gecertificeerde ondernemer. Steun de lokale boer door kaas online te bestellen en ontvang vervolgens de kaas aan je voordeur.

De boerenkaas proeverij

Deze handgemaakte kleine kaasjes mogen niet ontbreken op een luxe borrelplank.

Een stukje Hollandse trots, die de wereld overgaat. De edammer kaas:

Boerenkaasfondue

BoerenkaasHollandse kaasfonduepakket - 7 soorten Goudse kaas - Bestel direct online - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse kaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten. Gebruik daarom de kaas ook eens voor de kaasfondue voor een pikante smaak. Zo geef je de kaasfondue een pure rijke smaak. Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke kaas fondue recept

Op bezoek bij kaasboerderij Koopman

Kaasboerderij Koopman bevindt zich in de Weere. Bij Kaasboerderij Koopman zijn ze trots op de lekkerste kaas uit de regio. De kaas is ambachtelijk en met liefde gemaakt op de boerderij, met een traditie die teruggaat tot 1971. Zo wordt echte boerenkaas gemaakt van de melk van oer-Hollandse koeien die het hele voorjaar grazen in weilanden vol heerlijke, voedzame grassen. De Noord-Hollandse boerenkaas heeft een herkenbare zilte smaak die voortkomt uit de bodem waar de koeien op grazen.

Een uniek stukje gras vol smaak

Het weidegras van deze koeien zorgt voor een zachtere smaak in de kaas en is bovendien gezonder dan kaas van koeien die op stal staan. Juist door de kleigrond in West-Friesland groeit gras van betere kwaliteit en dit gras blijft ook tijdens een droge zomer goed groeien. Kaasboerderij Koopman is een moderne veehouderij met een kaasmakerij die als familiebedrijf opereert met Sjaak en Lia en hun zoon Daan.

Kaasboerderij Koopman biedt ook de perfecte manier om van hun boerenkaas te genieten: we bezorgen de kaas namelijk aan je deur. Geniet van een onvergetelijke smaakreis terwijl je een glimlach op je gezicht tovert! De verscheidenheid aan smaken, texturen en maten zorgen voor een unieke en verrassend lekkere ervaring. Behalve dat het ongelooflijk lekker is, is het ook ongelooflijk handig – je besteld de kaas gewoon online. Vervolgens bezorgen je kaaspakket aan je deur en kun je genieten van de kaasachtige verrassing! Trakteer je vrienden, familie of collega’s ook eens op een bijzondere smaakervaring die ze niet snel zullen vergeten! Laat Kaasboerderij Koopman geluk bezorgen aan je deur.

Kaas online bestellen NoordHollandseboerenkaas.nl

 

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek bij vrienden of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek bent met je kaasgeschenk en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket. De borrelplank kaas pakketten en de proeverij kaas pakketten zijn een onverwacht ambachtelijke smakelijk cadeau! Geniet van een proeverij met boerenkaas zoals de jong belegen kaas of de belegen boerenkaas maar ook de oude boerenkaas.

Wij zijn fan van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere oude kaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Wekelijks bezoeken wij de kaasboerderij om verse boerenkaas te halen en vervolgens versturen we die rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft een unieke smaak, gemaakt door vakmannen met passie. Proef het verschil!

Kaasbereiding

Boerenkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een gerijpte, zoutige en stevige pikante kaas in verschillende rijpingen. De gerijpte kaas is bestelbaar in o.a. de smaken jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar. Kaas online bestellen doe je als volgt.

 

Kaas abonnement - Vers gesneden en vacuum verpakt - Bezorging aan de deur - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

Kaas online bestellen zoals onze boerenkaasjes?

Boerenkaas kopen bij de boer? Proef het baby kaasje met kruiden eens!

“Boerenkaas, proef het verschil”