Belegen boerenkaas abonnement

9,25

Belegen boerenkaas

Elke keer een andere boer

± 470 gram

Belegen kaas van vijf verschillende boeren, met liefde gemaakt op hun eigen boerderij. Wissel tussen de rijke smaak van Koopman, de romige en licht pittige van de Twee Hoeven en de zachte belegen kaas van Witte Welle. Zo proef je het beste van belegen boerenkaas! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

 

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Belegen Boerenkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie belegen rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een licht pikante, ziltige en romig kaas.

Boerenkaas fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten. Gebruik daarom ook de belegen boerenkaas eens voor de kaasfondue voor een sensationele smaak. Zo geef je de kaasfondue een Hollandse smaak.
Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke Boerenkaas fondue recept

 

Op bezoek Sjaak en Lia Koopman

 

Boerenkaas abonnement laten bezorgen!

Het boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door èchte boeren met passie en niet in een fabriek. Zodoende Proef jij het verschil!

 

Kies je kaas - BoerenKaas door de brievenbus - kaas laten bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl