Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel

178,50

Beschrijving

Voor de liefhebbers van belegen kaas is er de Noord-Hollandse Gouda Belegen. Deze belegen kaas met heerlijke romige smaak is niet voor niets onderscheiden met de hoogste score vanuit de Superior Taste Award.
Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D
Kwaliteit:Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!Dankzij de harde structuur van Belegen Noord-Hollandse Gouda kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
Belegen Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel wordt met veel vakmanschap in de unieke kaasfabriek in Lutjewinkel gemaakt. De kaas draagt het Rode Zegel. Dit wilt zeggen dat de kaas volgens authentiek recept vervaardigd wordt door de ervaren kaasmeesters. Hierbij wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van 100% zuivere Noord-Hollandse weidemelk.
Combinatie
Noord-Hollandse Gouda Belegen is dankzij de heerlijke romige, volle smaak een zeer smakelijk broodbeleg. De belegen kaas heeft dan ook de structuur en zachtheid van een jongere variant, maar de volle, pure smaak van een gerijpte kaas. Hierdoor is de kaas ook heerlijk op een kaasplankje in combinatie met vers fruit en noten. Serveer een koud glas wijn of bier bij het kaasplankje voor de ultieme smaaksensatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *