Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Boeren knoflook/bieslook kaas

Boerenkaas met knoflook en bieslook!

Elke keer een andere boer

Bestel de boerenkaas als herfstspecial. Tijdelijk verkrijgbaar!

Boeren knoflook/bieslook kaas van de kaasboerderij, met liefde gemaakt van hun eigen koemelk. Proef de pure smaak van jonge boerenkaas met een heerlijke kruidige smaak! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Boeren truffelkaas

Boeren knoflook/bieslook kaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit van boerderij Kuiper. Een jonge kaas met een heerlijke knoflook en bieslook smaak. De kaas die als blokje op de borrelplank niet mag ontbreken.

Boerenkaas bereiding

Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie jonge rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch.

 

Heb je een feestje?

Kies dan voor een lekkere proeverij met verschillende boekenkaas smaken. Daarnaast zijn ook de kaas borrelplanken een succes op tafel.
Heb je een gezellige avond met je vrienden of familie maak het je dan makkelijk met een mix van gekruide en naturele boerenkaas stukken. Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving. De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig met fijne kruiden. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel.

 

Op bezoek bij Kaasboerderij Kuiper

De Boerenkaas van de familie Kuiper is een milde kaas met een duidelijke knoflook en bieslook smaak. Door deze smaken toe te voegen aan boerderijkaas van rauwe melk, krijgt de kaas een pittige eigen smaak. Daarom is deze kaas zo lekker als proeverij maar ook op de borrelplank.

 

Kaasboerderij Kuiper

De Kuiper Kaasboerderij wordt gerund door Jan en Thera. Het bedrijf is gevestigd in de uitgestrekte Alblasserwaard, een prachtig gebied met een lange historie. Vroeger woonden alle boeren in dit gebied in het dorp. En Janneke. Hij woonde vier generaties lang op een boerderij. Elke boer heeft een smal perceel van twee mijl achter zijn boerderij. Het was een beetje onhandig, dus verhuisde hij naar een nieuwe boerderij buiten het dorp.

Boeren knoflook/bieslook kaas

De familie Kuiper fokt al zes generaties melkkoeien, maar Jane is de eerste generatie die tegelijkertijd kaas maakt. Of eigenlijk zouden we Thera moeten zeggen; kaasmaken is haar vakgebied. Jan zorgt voor de koe en kan er eindeloos over praten. Kaas van de familie Kuiper wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, volgens familierecepten, dat proef je!

Boerenkaas abonnement laten bezorgen!

Het boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.
Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar.

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek met je gift en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket.

 

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere kaas met een mooie smaak, bestel dan de Boeren knoflook/bieslook kaas.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door echtte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Boeren knoflook/bieslook kaas - BoerenKaas door de brievenbus bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

 

Niet geslaagd? Kies dan een lekker kleine boerenkaasjes en bestel online!

Proef ook het boerenkaasje met komijn eens!