Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Boeren truffelkaas

Boerenkaas met truffel!

Elke keer een andere boer

Bestel de boerenkaas als herfstspecial. Tijdelijk verkrijgbaar!

Boeren truffelkaas van de kaasboerderij, met liefde gemaakt van hun eigen koemelk. Proef de pure smaak van jonge boerenkaas met een heerlijke truffel smaak! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Boeren truffelkaas

Boeren truffelkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit van de firma kaas. Een jonge kaas met een heerlijke smaak van truffel. De kaas die als blokje op de borrelplank niet mag ontbreken.

Boerenkaas bereiding

Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie jonge rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch.

 

Heb je een feestje?

Kies dan voor een lekkere proeverij met verschillende boekenkaas smaken. Daarnaast zijn ook de kaas borrelplanken een succes op tafel.
Heb je een gezellige avond met je vrienden of familie maak het je dan makkelijk met een mix van gekruide en naturele boerenkaas stukken. Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving. De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig met fijne kruiden. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel.

 

Truffelkaas van de firma kaas

Boeren truffelkaas van de firma kaas is een milde kaas met een herkenbare smaak van truffel. Door truffel toe te voegen aan boerderijkaas van rauwe melk, krijgt de kaas een unieke eigen smaak. Daarom is deze kaas zo lekker als proeverij maar ook op de borrelplank.

 

Boerenkaas abonnement laten bezorgen!

Het boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.
Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar.

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek met je gift en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket.

 

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere kaas met een mooie truffel smaak, bestel dan de Boeren truffelkaas.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door echtte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Boeren truffelkaas - BoerenKaas door de brievenbus bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

 

Niet geslaagd? Kies dan een lekker kleine boerenkaasjes en bestel online!

Proef ook het boerenkaasje met komijn eens!