Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Boerenkaas Italiaanse Kruiden abonnement

10,95

Jonge boerenkaas met fijne kruiden

Elke keer een andere boer

± 500 gram

Jonge boerenkaas van de kaasboerderij, met liefde gemaakt van hun eigen koemelk. Proef de pure smaak van jonge boerenkaas met fijne Italiaanse kruiden! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

 

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Boerenkaas Italiaanse Kruiden

Boerenkaas Italiaanse Kruiden is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. De boerenkaas Italiaans kruid van Sterreschans is een jonge boerenkaas met een mediterrane smaak. Door de toevoeging van Italiaanse kruiden zoals basilicum, tijm, peper, knoflook en tomaten heeft deze milde boerenkaas een unieke smaak.

Boerenkaas bereiding

Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie jonge rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch.
Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar.

Boerenkaas Italiaanse kruiden fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig met fijne kruiden. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten. Gebruik daarom ook de jong belegen boerenkaas eens voor de kaasfondue voor een sensationele smaak. Zo geef je de kaasfondue een Hollandse smaak.
Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke Boerenkaas fondue recept net even anders!

 

Op bezoek bij Kaasboerderij Sterreschans

 

Kaasboerderij Sterreschans

Sinds 1831 woont en boert de familie Karsemeijer op kaasboerderij Sterreschans, een van de oudste boerderijen van de provincie Utrecht. Ze gebruiken de melk van koeien die op hun weiden grazen om echte rauwe kruidenkazen van melkveehouders te maken.

Boerenkaas Italiaanse Kruiden

Bij Kaasboerderij Sterreschans houden ze van het boerenleven. De natuur, koeien, produceren pure zuivelproducten. Het zit in hun bloed. Sinds 1831 boert de familie Karsemeijer in de polder Nieuwer Ter Aa op boerderij Sterreschans. Momenteel staan ​​vader en moeder Karsemeijer nog aan het roer, maar Rozemarijn en Simone zijn klaar om het bedrijf over te nemen, op hun drukke werk na.

Kaas van de boer

Opa en oma Karsemeijer zijn in de jaren 70 begonnen met het maken van boerenkaas op de boerderij en dat doen ze tot op de dag van vandaag. Boerenkaas is een mooi, eerlijk en puur product, en natuurlijk erg lekker. Bent u in de buurt van de boerderij, dan bent u van harte welkom om een ​​kijkje te komen nemen. Kijk op de website of ze open zijn!

Kaas op de mat

Hoewel er in de loop van de tijd wel het een en ander is gemoderniseerd, zijn de boerderij zelf en de bijbehorende oude stal nauwelijks veranderd. Ze vinden dit belangrijk omdat het deel uitmaakt van hun familiegeschiedenis.

Boerenkaas Italiaanse kruiden abonnement laten bezorgen!

Het boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere boerenkaas Italiaanse kruiden, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door èchte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Boerenkaas Italiaanse Kruiden - BoerenKaas door de brievenbus bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

 

Geen abonnement kaas maar wel lekkere kleine boerenkaasjes direct online te bestellen

Proef het baby kaasje met kruiden eens!