Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Boerenkaas Pepermix

Boerenkaas met mix van peper, paprika en koriander!

Elke keer een andere boer

Bestel twee boerenkazen tegelijk en krijg de tweede kaas met korting. Combineren mogelijk.

Boerenkaas Pepermix van de kaasboerderij, met liefde gemaakt van hun eigen koemelk. Proef de pure smaak van jonge boerenkaas met een pittige kruidenmix! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Boeren Komijnekaas

Boerenkaas Pepermix is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. Jonge kaas met een mix van zwarte peper, paprika, uit en koriander van boerderij Sterreschans. Een kaas die als blokje op de borrelplank niet mag ontbreken.

Boerenkaas bereiding

Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie jonge rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch.

 

Heb je een feestje?

Kies dan voor een lekkere proeverij met verschillende boekenkaas smaken. Daarnaast zijn ook de kaas borrelplanken een succes op tafel.
Heb je een gezellige avond met je vrienden of familie maak het je dan makkelijk met een mix van gekruide en naturele boerenkaas stukken. Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving. De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig met fijne kruiden. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel.

 

Op bezoek bij Kaasboerderij Sterreschans

Boerenkaas Pepermix van Sterreschans is een milde kaas met een herkenbare smaak mix van peper, paprika en koriander. Door de kruiden toe te voegen aan boerderijkaas van rauwe melk, krijgt de kaas een karakteristieke eigen smaak. Daarom is deze kaas zo lekker als proeverij maar ook op de borrelplank.

 

Kaasboerderij Sterreschans

Sinds 1831 woont en boert de familie Karsemeijer op kaasboerderij Sterreschans, een van de oudste boerderijen van de provincie Utrecht. Ze gebruiken de melk van koeien die op hun weiden grazen om echte rauwe kruidenkazen van melkveehouders te maken.

Boerenkaas Pepermix

Bij Kaasboerderij Sterreschans houden ze van het boerenleven. De natuur, koeien, produceren pure zuivelproducten. Het zit in hun bloed. Sinds 1831 boert de familie Karsemeijer in de polder Nieuwer Ter Aa op boerderij Sterreschans. Momenteel staan ​​vader en moeder Karsemeijer nog aan het roer, maar Rozemarijn en Simone zijn klaar om het bedrijf over te nemen, op hun drukke werk na.

Kaas van de boer

Opa en oma Karsemeijer zijn in de jaren 70 begonnen met het maken van boerenkaas op de boerderij en dat doen ze tot op de dag van vandaag. Boerenkaas is een mooi, eerlijk en puur product, en natuurlijk erg lekker. Bent u in de buurt van de boerderij, dan bent u van harte welkom om een ​​kijkje te komen nemen. Kijk op de website of ze open zijn!

Boerenkaas met een mix van peper op de mat

Hoewel er in de loop van de tijd wel het een en ander is gemoderniseerd, zijn de boerderij zelf en de bijbehorende oude stal nauwelijks veranderd. Ze vinden dit belangrijk omdat het deel uitmaakt van hun familiegeschiedenis.

Boerenkaas abonnement laten bezorgen!

Het boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.
Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar.

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek met je gift en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket.

 

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere kaas met een pittige smaak van zwarte peper, paprika, uit en koriander, bestel dan de Boerenkaas Pepermix. Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door echtte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Boerenkaas Pepermix - BoerenKaas door de brievenbus bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

 

Niet geslaagd? Kies dan een lekker kleine boerenkaasjes en bestel online!

Proef ook het boerenkaasje met komijn eens!