Boerenlunch Kaasje 900 gram

15,95

Een kaas met een eigenzinnige smaak dankzij het gebruik van daslook. Een geneeskrachtige smaakmaker, heerlijk in zowel koude als warme gerechten.

Beschrijving

Boerenlunch Kaasje | Daslook| Hele kaas 900 gr

Voor de liefhebber van een sterke kaas is dit een heerlijke boerenlunch kaasje. Deze hele Boerenlunch Kaas met daslook is onderdeel van het assortiment van NoordHollandsBoerkaas.nl

Het is een stevige kaas met een kruidige smaak. Boerenlunchkaas wordt veel gebruikt als lunchkaas, maar is ook erg lekker op de boterham of bij de borrel.

Deze boerenlunch kaas is gemaakt van pasteuriseerde koemelk. De Boerenlunchkaas bevat geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen en is daarom een natuurlijke kaas. Boerenlunch kaasje wordt gemaakt op de boerderij en is een van de meest populaire lunchkaasjes.

Wat is Daslook voor kruid?

Daslook is een kruid dat veel gebruikt wordt in de Boerenlunchkaas. Het kruid heeft een sterke smaak en maakt de kaas extra lekker. Het Daslook assortiment lunchkaasjes is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Boerenlunchkaas met daslook is erg lekker op een boterham of bij de borrel.

Aanvulling op het Boerenlunch Kaasje assortiment:

[content-egg module=TradetrackerProducts template=grid]

Misschien vind je deze boerenkaasjes ook interessant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boerenlunch Kaasje 900 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *