Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Boska Fonduevorken Oslo

Boska Fonduevorken Oslo

Met de Boska Fonduevorken Oslo maakt je kaasfondue avond pas echt compleet.
De eikenhouten vork heeft aan het uiteinde drie tanden voor extra grip.

 

Beschrijving

Boska Fonduevorken Oslo

Boska Fonduevorken - Set van 5 vorkjes - Kaasfondueset - www.NoordHollandseBoerenkaas.nlAlleen met de Fonduevorken Oslo van BOSKA maak je een kaasfondue-avond pas echt compleet maken. De eikenhouten vork heeft aan het uiteinde drie tanden. Deze zorgen voor extra grip. Zo doop je wat brood of groenten in de kaasfondue zonder je zorgen te maken of eraf te vallen. Deze set bevat vier mooi afgewerkt kaasfondue vorken. Dus verzamel je familie of vrienden en geniet van een heerlijke kaas- of chocoladefondue.

Hollandse Kaasfondue

De Hollandse fondue is geschikt voor echte kaasliefhebbers. Voor deze kaasfondue kun je belegen boerenkaas gebruiken. Heerlijke recepten zullen zeker gewaardeerd worden. Ben je er klaar voor een lekkere Kaasfondue? Lees hier hoe je een lekkere Hollandse Kaasfondue maakt met boerenkaas.

Kaasfondue schoonmaken

Was de vork na gebruik met de hand. Zo blijft het hout het mooist. Tevens krijg je standaard 10 jaar garantie op de fonduevorken. Na het schoonmaken van een kaasfondue pan kun je de afwasborstel of spons weggooien. De truc is koud water. Warm water maakt de kaas vloeibaar, zodat hij aan de borstel blijft plakken. De kaas wordt gestold met koud water, en de aangekoekte kaasresten verwijder je eenvoudig uit de fonduepan. Lees hier een complete uitleg kaasfonduepan schoonmaken