Boska Party Fondue Mr. Big

Deze fondueset biedt genoeg ruimte voor maar liefst 6,5 liter aan kaasfondue.

Beschrijving

Fonduepan kaasfondue

Boska Party Fondue - Kaas - fondueset - www.NoordHollandseBoerenkaas.nlBoska Party Fondue Mr. Big. Doop een stuk brood, komkommer of vleeswaren in de heerlijke gesmolten kaas. Met twaalf?
De uitstekende Mr. Party Hotpot kan dit. Geweldig bos. De kaasfondue biedt genoeg ruimte voor maar liefst 6,5 liter kaasfondue.
Of een ketel vol zoete wijn, kommen of soep? Het wordt een leuk feestje! Met deze speciale basis krijg je echte beloningen.

Kaasfondue pan op vuur

Zijn optreden leverde hem de Red Dot Design Award en de iF Design Award op. Naast de grote gietijzeren doos bevat de kit ook een slanke basis, drie gietstukken en twaalf bijpassende gegoten eiken vorken. Ideaal voor feestjes en borrels.

 

Boska Party Fondue

Probeer maar liefst 6,5 liter van de lekkerste kaasfondue en verras je gasten. Of bied ze een Chinese of chocolademelk aan. Mr. Big is ook geschikt als ijsfles om de fles mee te koelen.

Boska fonduebrander

De hete pot is brandveilig, dus geschikt voor gebruik in open vuur. Handwas na gebruik. De gieterij is gehuisvest in een mooie houten kist. Dit maakt het pak voor sommige mensen erg geschikt als cadeau. Op deze echtgenoot krijgt u standaard 10 jaar garantie. Groot. Zo kun je bezoekers verrassen met de lekkerste kaasfondue van de afgelopen jaren!