Brandnetelkaas Goudse Biologisch kaas

99,50

Beschrijving

Brandnetelkaas Goudse Biologisch dynamische kaas – Demeter

Demeter’s Brandnetelkaas Goudse Biologisch kaas is de perfecte mix van romige, frisse en pittige smaken afkomstig van de speciale mix van brandnetelbladtoppen. Deze zachte en smaakvolle kaas werkt geweldig als onderdeel van een sandwich, maar kan ook op zichzelf staan voor een snelle snack of toegevoegd worden aan een salade. Zijn unieke smaak zal er zeker voor zorgen dat het jouw go-to traktatie wordt!

 

Biologische kazen uit Nederland

Onze biologische kazen worden met liefde gemaakt met puur biologische melk van Nederlandse oorsprong en vegetarisch stremsel. Deze unieke kaas wordt gemaakt met koeien die gezonder leven dan andere traditionele melkveehouderijen; ze eten alleen 100% natuurlijk voer zonder kunstmatige chemicaliën of toevoegingen. Door gebruik te maken van regeneratieve landbouwpraktijken zijn we in staat je een ethisch verantwoord product met een superieure smaak te brengen!

Biodynamische kaas van puur zuivel

Geniet van de romige en zachte smaak van pure biodynamische zuivelkaas. Deze exquise kwaliteitskaas is tijdloos, met een klassieke platte cilindrische vorm die alom bekend is onder de Goudse kazen. Zijn textuur zal je smaakpapillen prikkelen – je zult hem niet kunnen weerstaan! Geniet ervan als voorgerecht of op een broodje voor een onvergetelijke ervaring.

Wat is Demeter?

Als oudste certificeringsinstantie voor biologische producten in Europa garanderen Demeter-certificeringen een veilig product van hoge kwaliteit en ecologisch duurzame voortreffelijkheid dat je aan je gezin kunt toevertrouwen. Hun strenge normen voor dierenwelzijn, sociale verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid zorgen ervoor dat elke hap even lekker als veilig is.

 

Kaas van de boerderij

Als je de natuur wilt beleven zonder je gezondheid of die van het milieu in gevaar te brengen, is biologische kaas van onze boerderij een ideale keuze. Hoewel het misschien niet zo betaalbaar is als niet-biologische opties, kun je er zeker van zijn dat de smaak en kwaliteit elke cent de moeite waard maken! Vergeet niet deze verrukkelijke traktatie te proberen – proef de pure natuur met onze heerlijke biologische kaas!

Zuiver Zuivel is puur natuur

Op zoek naar een heerlijke kaas met een ethisch productieproces? Zoek niet verder dan Demeter’s Jonge Goudse Biologische Kaas! Onze heerlijk bewerkte kazen worden met aandacht en passie gemaakt van melk die uitsluitend afkomstig is van koeien in Nederland die alleen worden gevoed met natuurlijk voer zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën. Deze regeneratieve landbouwpraktijk geeft ons ethisch verantwoorde producten waar je op kunt vertrouwen en van kunt genieten!

Bereid met vegetarisch stremsel

Op zoek naar een heerlijke, vegetarisch-vriendelijke kaas? Zoek dan niet verder dan de vers gesneden, vacuüm verpakte jonge biodynamische selectie van Zuiver Zuivel! Deze soort is niet alleen gluten- en tarwevrij, maar rijpt ook in slechts 4 tot 6 weken tot absolute perfectie. Met de juiste opslag bij 4 – 7 graden Celsius kun je elke keer weer genieten van de natuurlijke smaak van deze hoogwaardige kaas! Haal je gewenste porties vandaag nog in huis!

 

Ingredienten: 

Deze speciale kaas wordt gemaakt met een mengsel van gepasteuriseerde biodynamische koemelk*, zout, zuursel, vegetarisch (microbiologisch) stremsel en bevat geen natamycine. Bovendien heeft hij een indrukwekkend vetgehalte van 50+%. *= Demeter

 

Kwaliteit:

Onze vacuüm verpakte Hollandse kaasplakken worden vers aan huis geleverd! Deze bijzondere kaassoort is bij uitstek geschikt voor verzending door zijn langdurige en duurzame samenstelling.

 

Biodynamisch kaas product

De smakelijke, jonge kaas van Pure Dairy is van de hoogste kwaliteit en biedt tal van voordelen – allemaal zonder afbreuk te doen aan de heerlijke smaak. Gemaakt van melk van boeren die dierenwelzijn prioriteit geven volgens de Demeter-norm, biedt deze biodynamische kaas een voedzame snack die geen genetisch gemodificeerde ingrediënten of kunstmatige kleurstoffen bevat. Hij voldoet ook aan alle Europese richtlijnen voor chemische verontreinigingen en residugehalten, evenals natamycine of nitraten!

 

Biologisch dynamische zuivel van Weerribben Zuivel

Pure Dairy is toegewijd aan het leveren van de lekkerste, pure kaas die klanten echt kunnen waarderen, en aan het bevorderen van ethische normen voor dierenwelzijn en milieubehoud. Door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld in een poging om de aarde schoner te maken, onderscheidt Pure Dairy zich van andere kaasverkopers! Elke hap van hun overheerlijke kazen zorgt zeker voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brandnetelkaas Goudse Biologisch kaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *