Clothbound Cheddar Gerijpte 1,5 kilo

64,40

Cheddarkaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en heeft een zoete, boterachtige smaak met subtiele nootjes. Bestel je eigen gewicht.

Beschrijving

Clothbound Cheddar

Ben je op zoek naar een speciaal soort cheddarkaas om je gerechten te verbeteren? Probeer dan eens Clothbound cheddar! Clothbound wordt met de hand gemaakt door het wiel te omwikkelen met een neteldoek of kaasdoek en het vervolgens te laten rijpen in een koele, vochtige omgeving. Dit proces zorgt voor een intens aardse smaak die dit type kaas boven de rest doet uitsteken.

De textuur is licht brokkelig maar toch romig, waardoor hij perfect is om in plakjes te snijden en over gerechten te raspen. Je kunt Clothbound kazen vinden bij delicatessenwinkels of direct online bij ons bestellen. Dus waarom zou je deze unieke kaas niet eens proberen en zelf de heerlijke smaak ervan ervaren?

Clothbound cheddar wordt gemaakt met traditionele ingrediënten. De cheddar kaas is voor ongeveer drie maanden gerijpt. Dit resulteert in een smeuïge en smaakvolle kaas.

Cheddar op zijn best

Je kunt deze cheddarkaas gewoon of op brood eten, maar hij is ook heel veelzijdig in recepten. Gebruik hem om je eigen cheeseburgers te maken, een zelfgemaakte ovenschotel te toppen, of rasp hem over geroosterde groenten.

Ingrediënten:

44+% vet in gepasteuriseerde koemelk, Cornish Sea Salt, stremsel, startcultuur

Productinformatie:

  • Gerijpte
  • 1,5 kilo

Kwaliteit

De kaas is vers gesneden en vacuüm verpakt!

Deze originele Clothbound cheddar heeft een harde textuur, waardoor hij perfect is voor verzending.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clothbound Cheddar Gerijpte 1,5 kilo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *