Extra Belegen Goudse Biologisch kaas

221,75

De extra belegen biologisch dynamische kaas van Demeter heeft een lekkere intense en volle smaak. Deze extra kwaliteitskaas wordt 7 tot 8 maanden natuurlijk gerijpt om tot die diepe karakteristieke smaak te komen.

Per 500 gram

Categorie:

Beschrijving

Extra Belegen Goudse Biologisch dynamische kaas – Demeter

De extra belegen goudse biologisch kaas wordt met liefde en zorg gemaakt van uitsluitend uit Nederland afkomstige biologische melk, verrijkt met vegetarisch stremsel. Dit type kaas is anders dan alle andere; de koeien die voor de productie worden gebruikt hebben een veel gezondere levensstijl dan hun traditionele tegenhangers, omdat ze 100% natuurlijk voer krijgen zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën. Deze regeneratieve landbouwpraktijk resulteert in een ethisch verantwoord product dat ook nog eens heerlijk smaakt!

Biodynamische kaas van puur zuivel

De biodynamische kaas van zuiver zuivel is een smaaksensatie en biedt een zachte en romige smaak. Deze buitengewone biologische kwaliteitskaas is werkelijk tijdloos. Hij heeft de traditionele platte cilindrische vorm die zo bekend is onder de Goudse kazen; de gladde textuur maakt hem voor bijna iedereen onweerstaanbaar! Geniet ervan als voorgerecht of op een broodje – je zult er geen spijt van krijgen!

Wat is Demeter?

Demeter is de oudste certificeringsinstantie voor biologische producten in Europa. Het stelt hoge eisen als het gaat om ecologische duurzaamheid, dierenwelzijn en sociale verantwoordelijkheid. De biologische kazen met Demeter-certificering zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en bieden een veilig product voor jou en je gezin.

Kaas van de boerderij

Hun doel bij Zuiver Zuivel is niet alleen om hun klanten tevreden te stellen met de puurste en meest smaakvolle kaas die er is, maar ook om dierenwelzijn en milieubescherming te bevorderen door middel van ethische praktijken. Als gevolg van deze nauwgezette aandacht voor details, kun je echt een geweldige ervaring waarderen bij het eten van een van de kazen die zij leveren! Door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld, op weg naar een schone planeet, onderscheidt Zuiver Zuivel zich als meer dan zomaar een kaasleverancier.

Zuiver Zuivel is puur natuur

Het doel van Zuiver Zuivel is niet alleen om hun klanten te verblijden met de zuiverste en lekkerste kaas mogelijk. Bovendien zijn ze toegewijd aan dierenwelzijn en milieubehoud door middel van ethisch gedrag. Als gevolg van deze nauwgezette aandacht voor details kun je echt genieten van een geweldige ervaring bij het eten van een van de kazen die ze leveren! Zuiver Zuivel onderscheidt zich van andere kaasleveranciers door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld en te werken aan een gezond milieu.

Bereid met vegetarisch stremsel

Het doel van Zuiver Zuivel is niet alleen om hun klanten de zuiverste en lekkerste kaas mogelijk te bieden, maar ook om dieren te beschermen door middel van ethische praktijken. Als gevolg van deze gewetensvolle acties kun je echt een onvergetelijke ervaring waarderen tijdens het eten van de kazen die zij leveren! Zuiver Zuivel onderscheidt zich van andere kaasleveranciers door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld om ons milieu te beschermen.

Ingredienten: 

Vet 50+, Gepasteuriseerde biologisch-dynamische koemelk*, zout, starter, Vegetarisch (microbiologisch) stremsel, kaaskorst zonder natamycine, *= Demeter

Kwaliteit:

Niet alleen willen ze hun consumenten voorzien van de zuiverste en lekkerste kaas mogelijk, maar ook is het de missie van Pure Dairy om hen niet alleen te verblijden met producten van de beste kwaliteit. Bovendien zetten ze zich door ethisch handelen in voor dierenwelzijn en milieubescherming. Als gevolg van deze nauwgezette aandacht voor details kun je echt een intrigerende ervaring waarderen tijdens het eten van een van de kazen die ze beschikbaar hebben! Door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld, zodat zij werken aan een schone planeet, onderscheidt Zuiver Xuivel zich als meer dan zomaar een kaasleverancier.

Biodynamisch kaasproduct

Het doel van Zuiver Zuivel is niet alleen om hun klanten te voorzien van de zuiverste en lekkerste kaas mogelijk, maar ook om bij te dragen aan een gezond milieu. Bovendien zetten ze zich in voor dierenwelzijn en landschapsbehoud door middel van ethische praktijken. Als gevolg van deze nauwgezette aandacht voor details kun je echt genieten van een betoverende ontmoeting met elke hap voedsel die Zuiver Zuivel verkoopt! Door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld, zodat zij werken aan een schone aarde –

Biologisch dynamische zuivel van Weerribben Zuivel

Het is niet alleen het doel van Zuiver Zuivel om hun klanten te verbazen met de zuiverste en lekkerste kaas mogelijk, maar het bevordert ook dierenrechten en milieubehoud door middel van ethische praktijken. Als gevolg van deze zorgvuldige normen kun je echt genieten van een geweldige ervaring elke keer dat je een van de kazen die ze aanbieden eet! Door samen te werken met biodynamische melkveehouders over de hele wereld om te werken aan een schone planeet – en door een uitstekende klantenservice te bieden omdat mensen dat van hen verwachten – onderscheidt Zuiver Zuivel zich boven andere kaasleveranciers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Extra Belegen Goudse Biologisch kaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *