Hal­lou­mi kaas – in de salade of op de grill

7,95

Deze kaas komt oorspronkelijk uit Griekenland en Cyprus, en is speciaal gemaakt voor grillgerechten. Het is een halfharde weikaas met 43% vet, gemaakt van gepasteuriseerde melk van koeien, schapen en geiten. De kaas heeft ook een mildere smaak dan de meeste andere kazen in zijn soort.

Beschrijving

Waar komt halloumi kaas vandaan?

Deze kaas komt oorspronkelijk uit Griekenland en Cyprus en is ideaal om te grillen. Het is een halfharde weikaas met een vetgehalte van 43%, gemaakt van gepasteuriseerde melk van koeien, schapen en geiten. De smaak van de kaas is milder dan de meeste andere kazen in zijn categorie.

Challúmi of Halumi-kaas is een halfharde, zacht smakende weikaas, gemaakt van gepasteuriseerde koe-, schapen- en geitenmelk. Hij is afkomstig uit Griekenland en Cyprus, bevat 43% vet en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van in de kaas verwerkte munt. De smaak van Challúmi/Halumi ontleent zijn kracht aan het koken in wei; verder smaakt hij als mozzarella maar dan op smaak gebracht met munt. Dit gerecht is zowel binnen als buiten het land van herkomst populair geworden, grotendeels dankzij mensen zoals u die verliefd zijn geworden op de unieke en tegelijkertijd vertrouwde smaak!.

Een kaas die niet smelt

De Halloumi grillkaas is uniek omdat de kaas niet smelt. Hierdoor kan hij worden gebakken of gegrild, waardoor hij populair is bij vegetariërs die op zoek zijn naar een eeuwenoud recept.

Ingrediënten

Dit product bevat:

  • Vet 43+ van gepasteuriseerde koe-, geiten- en schapenmelk
  • Zout
  • Rennet
  • Gehakte munt

Kwaliteit:
Uw kaas is vers gesneden en Halloumi Grill vacuüm verpakt! De stevige structuur van deze kaas maakt hem ideaal voor verzending per post. En we gebruiken alleen originele Halloumi Grill Kaas in onze verpakkingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hal­lou­mi kaas – in de salade of op de grill” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *