Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Jong Belegen boerenkaas abonnement

Jong Belegen boerenkaas

Elke keer een andere boer

± 500 gram

Jong belegen kaas van drie verschillende boeren, met liefde gemaakt op hun eigen boerderij. Wissel tussen de zachte smaak van de Twee Hoeven of Witte Welle en Koopmans’ licht gezouten kaas. Zo proef je het beste van jong belegen boerenkaas! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

 

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Jong Belegen Boerenkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Jong Belegen Boerenkaas kado!

Jong belegen kaas van acht verschillende boeren, met liefde gemaakt op hun eigen boerderij. Afwisselend de boerenkazen van de Twee Hoeven, Kuiper, Witte Welle, Katwinkel, Van Schaik, ‘t Groene Hart, Snoekvliet en Koopman. Zo proef je het beste van jong belegen boerenkaas!

Kruidenkaas door de brievenbus

Door kruiden toe te voegen aan rauwmelkse boerenkaas, worden de pit en room met elkaar vermengd. Daarom is deze kaas zo lekker op sandwiches en aperitief planken. Voor de kaasborrelplank hebben diverse varianten met kruiden zoals de Boerenkaas Italiaanse kruiden, komijnekaas en pepermix

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een gerijpte, zoutige en stevige pikante kaas. Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar.

Kaas door de brievenbus, hoe werkt dat?

Kies je favoriete kaas, er zijn verschillende smaken en samenstellingen van diverse boeren. Verras jezelf of stuur het direct door naar een vriend of vriendin als verrassing. Daarna wordt de kaas bij de boer opgehaald op de kaasboerderij en vervolgens wordt het rechtstreeks in je brievenbus bezorgt. Het brievenbus pakketje wordt gratis verzonden, de smakelijk verrassing gewoon op de deurmat!

 

Boerenkaas abonnement

Proef de pure smaak van Boerenkaas en kies jou favoriete kaas! De kaas is dus echt ambachtelijke wijze bereidt door de boeren zelf.
De boerenkaas specialist is een gecertificeerde ondernemer. Steun daarom de lokale boeren en ontvang de kaas door de brievenbus.
Kies bij een boerenkaas abonnement uit een levering 1 keer per week of elke 2 weken voor een vaste lage prijs!

 

Boerenkaas fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten. Gebruik daarom ook de jong belegen boerenkaas eens voor de kaasfondue voor een sensationele smaak. Zo geef je de kaasfondue een Hollandse smaak.
Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke Boerenkaas fondue recept

 

Op bezoek bij Boerderij De Twee Hoeven

Kaasboerderij De Twee Hoeven kent een lange historie: in 2018 vierde het bedrijf haar 100-jarig bestaan. Boer Niek en zijn vrouw Willemijn zijn de vierde generatie afstammelingen van de familie Den Boer die op deze boerderij kaas maken. In 2016 is de kaasmakerij uitgebreid en gemoderniseerd. Benieuwd naar de 200 koeien en hoe de kaas gemaakt wordt? Bezoek ons ​​dan in Hastrecht..

 

Boerenkaas abonnement laten bezorgen!

Het boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek bij vrienden of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek met je gift en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket. De borrelplank kaas pakketten en de proeverij kaas pakketten zijn een onverwacht ambachtelijke smakelijk cadeau!

 

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door èchte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Kies je boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus - kaas laten bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

Geen abonnement kaas maar wel lekkere kleine boerenkaasjes direct online te bestellen.

Boerenkaas kopen bij de boer? Proef het baby kaasje met kruiden eens!