Jong Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel

142,95

Beschrijving

Noord-Hollandse Gouda Jong Belegen is een heerlijke zachte, romige kaas. Jong Belegen heeft iets langer gerijpt dan de jonge variant, waardoor de kaas nog net iets krachtiger van smaak is.
Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D
Kwaliteit:Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!Dankzij de harde structuur van Jong Belegen Noord-Hollandse Gouda kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
Jong Belegen Noord-Hollandse Gouda is een echte Noord-Hollandse specialiteit. De jong belegen kaas wordt onder strenge eisen in de unieke kaasfabriek van Lutjewinkel gemaakt door ervaren kaasmeesters. De kaas draagt bovendien het Rode Zegel. Dit betekent dat de kaas volgens authentiek recept gemaakt wordt, met 100% zuivere Noord-Hollandse weidemelk.
Combinatie
Noord-Hollandse Gouda Jong Belegen wordt, eveneens als Noord-Hollandse Gouda Jong, door veel mensen tijdens het ontbijt of de lunch genuttigd. Dankzij de romige, ietwat krachtige smaak en de zachte, smeuïge consistentie is de kaas dan ook heerlijk voor op de boterham. Ook heerlijk als snack voor bij de borrel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jong Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *