Jong Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel

144,95

Beschrijving

Noord-Hollandse Gouda Jong is met de hoogste score onderscheiden vanuit de Superior Taste Award. Een jonge kaas met een romige, pure smaak, een klein zoetje en een smeuïge structuur.
Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D
Kwaliteit:Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!Dankzij de harde structuur van Jong Noord-Hollandse Gouda kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
Noord-Hollandse Gouda Jong is een Noord-Hollandse kaas die ongeveer 4 weken is gerijpt. De basis van deze heerlijke smeuïge jonge kaas wordt gevormd door zuivere 100% Noord-Hollandse melk. Kaasmeesters bereiden de jonge kaas volgens strenge eisen in de unieke kaasfabriek van Lutjewinkel. De kaas draagt dan ook het Rode Zegel: de kaas wordt volgens het authentieke recept bereid, met Noord-Hollandse Weidemelk.
Combinatie
Noord-Hollandse Gouda Jong wordt doorgaans ook wel de lekkerste kaas voor op de boterham genoemd. Dankzij de zachte, romige smaak en de smeuïge consistentie is de kaas dan ook bij uitstek geschikt als smakelijk broodbeleg. Of wat dacht u van heerlijke kaasblokjes als avondsnack? Combineer dit met fruit, noten en een heerlijk glas wijn of bier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jong Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *