Jonge Goudse Biologisch kaas

214,95

De biodynamische kaas van puur zuivel is een smaaksensatie en biedt een zachte en romige smaak. Deze buitengewone kwaliteitskaas is werkelijk tijdloos. Hij heeft de traditionele platte cilindrische vorm die zo bekend is onder de Goudse kazen; de gladde textuur maakt hem voor bijna iedereen onweerstaanbaar! Geniet ervan als voorgerecht of op een broodje.

Per 500 gram

Beschrijving

Jonge Goudse Biologisch dynamische kaas – Demeter

De jonge goudse biologisch kaas wordt met liefde en zorg gemaakt van uitsluitend uit Nederland afkomstige biologische melk, verrijkt met vegetarisch stremsel. Dit type kaas is anders dan alle andere; de koeien die voor de productie worden gebruikt hebben een veel gezondere levensstijl dan hun traditionele tegenhangers, omdat ze 100% natuurlijk voer krijgen zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën. Deze regeneratieve landbouwpraktijk resulteert in een ethisch verantwoord product dat ook nog eens heerlijk smaakt!

Biodynamische kaas van puur zuivel

De biodynamische kaas van zuiver zuivel is een smaaksensatie en biedt een zachte en romige smaak. Deze buitengewone kwaliteitskaas is werkelijk tijdloos. Hij heeft de traditionele platte cilindrische vorm die zo bekend is onder de Goudse kazen; de gladde textuur maakt hem voor bijna iedereen onweerstaanbaar! Geniet ervan als voorgerecht of op een broodje – je zult er geen spijt van krijgen!

Wat is Demeter?

Demeter is de oudste certificeringsinstantie voor biologische producten in Europa. Het stelt hoge eisen als het gaat om ecologische duurzaamheid, dierenwelzijn en sociale verantwoordelijkheid. De biologische kazen met Demeter-certificering zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en bieden een veilig product voor jou en je gezin.

Kaas van de boerderij

Biologische kaas van onze boerderij is een geweldige manier om van de natuur te genieten zonder je gezondheid of die van het milieu in gevaar te brengen. Ons aanbod is misschien niet zo goedkoop als conventionele varianten; maar wees ervan verzekerd dat het elke cent waard is! Probeer deze verrukkelijke traktatie zeker eens. Geniet van puur natuur in onze heerlijke biologische kaas!

Zuiver Zuivel is puur natuur

Ben je op zoek naar een echt unieke kaas die niet alleen geweldig smaakt, maar ook ethisch geproduceerd is? Zoek dan niet verder dan Jonge Goudse Biologische Kaas van Demeter! Onze biologische kazen worden met liefde en zorg gemaakt. De melk is uitsluitend afkomstig van koeien in Nederland. Ze krijgen 100% natuurlijk voer krijgen zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën. Deze regeneratieve landbouwpraktijk resulteert in een ethisch verkregen

Bereid met vegetarisch stremsel

De vers gesneden en vacuümverpakte jonge biodynamische kaas van Zuiver Zuivel wordt gemaakt met vegetarisch stremsel. Daardoor is het de perfecte keuze is voor vegetariërs. Vrij van tarwe en gluten, heeft deze kaas een leeftijd tussen 4 en 6 weken. De kaas moet bewaard worden bij temperaturen tussen 4 – 7 graden Celsius om de natuurlijke smaak te behouden. Haal je gewenste portie vandaag nog in huis!

Ingredienten: 

Vet 50+, Gepasteuriseerde biologisch-dynamische koemelk*, zout, starter, Vegetarisch (microbiologisch) stremsel, kaaskorst zonder natamycine, *= Demeter

Kwaliteit:

Wij leveren je verse, vacuümverpakte plakken Hollandse kaas! De duurzame samenstelling van deze bijzondere kaassoort maakt hem ideaal voor postbezorging.

Biodynamisch kaasproduct

De voedzame biodynamische kaas van Zuiver Zuivel wordt gemaakt met melk die afkomstig is van boeren die zich houden aan de Demeter-norm. Daarbij ligt de nadruk op het welzijn van de dieren en de natuurlijke cyclus. Deze smakelijke jonge kaas heeft geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Maar hij voldoet ook aan alle geldende Europese richtlijnen zoals chemische verontreinigingen en residugehalten. Bovendien bevat deze heerlijke snack geen kunstmatige kleurstoffen, natamycine of nitraten!

Biologisch dynamische zuivel van Weerribben Zuivel

Bij Zuiver Zuivel is het hun missie om niet alleen hun klanten te verblijden met de zuiverste en de meest smaakvolle kaas mogelijk. Verder is ook het streven naar dierenwelzijn en landschapsbehoud door middel van ethische praktijken. Als gevolg van deze speciale aandacht voor details kun je echt genieten van een betoverende ervaring bij elke hap van de kazen die ze aanbieden! Door samen te werken met biodynamische zuivelboeren over de hele wereld en daardoor te werken aan een schone aarde – onderscheidt Zuiver Zuivel zich als meer dan zomaar een kaasleverancier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jonge Goudse Biologisch kaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *