Kela Fondueset Carrousel Astana

Beschrijving

Kela Fondueset

Fondueset Carrousel Astana - Kaas - fondueset - www.NoordHollandseBoerenkaas.nlFondueset Carrousel Astana van het merk Kela. De fonduepan is gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal en heeft een inhoud van 1,7 L.
Perfect dus om met het hele gezin van een heerlijke hete pot te genieten! De bodem is gemaakt van 18/0 staal, waardoor de pan geschikt is om mee te koken.

 

Gebruikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Hierdoor verwarm je de olie gemakkelijk in de kachel.
De fonduepan is mooi vormgegeven en past in elke keuken, en is voorzien van een elegant spatwaterdicht deksel.

 

Het anti-spatdeksel zorgt ervoor dat er zo min mogelijk water vanaf de foundation wordt gesproeid.
Een andere goede manier om spatten zoveel mogelijk te voorkomen, is door de pan met maximaal de helft van de olie te vullen.

Als alle voorbereidingen zijn voltooid en de hete pot op tafel staat, denken we dat je een goede nacht zult hebben.

Deze mooie Kela fondueset bestaat uit:

– 1 onderstel
– 1 pastabrander
– 1 fonduepan
– 1 anti-spat deksel
– 1 Carrousel
– 6 keramieken schaaltjes
– 6 fonduevorken
– 6 fonduelepels

 

De extra voet kan stabiel op je tafel worden geplaatst, wat een geweldige aanvulling is op fondue en een geweldige plek voor een macaroni-brander.
De brander is alleen geschikt voor brandstof, dus bewaar deze zo veilig mogelijk op de keteltafel.

Fondueset Carrousel

 

Rondom de kachel vind je een zwarte houten carrousel.
Hier kunt u het zes geleverde keramiek bestek plaatsen, en natuurlijk vullen met de lekkerste sauzen en bijgerechten.
Omdat het draaiplateau kan draaien, kan iedereen op tafel genieten van dezelfde smaakmaker.
Zorg ervoor dat je de toegevoegde lepels op het bord legt, zodat ze de hete pot niet raken.

 

Pluspunten:

  • Mooi design
  • Zeer compleet
  • Mooie verpakking

 

Minpunt:

  • Blijf opletten met kinderen want fonduen kan altijd gevaarlijk zijn!

 

Fondue Bourguignonne: Dit is een oliefondue. Je kan een smaakloze olie of vet verwarmen tot 180 graden. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, kan je de fonduepan op de rechaud plaatsen. Controleer altijd heel goed of de pan stabiel staat. Nu kan je per persoon uitgaan van ongeveer 200 gram vlees of vis per persoon of ongeveer 250 gram groente. Natuurlijk kan je heerlijke sausjes, brood, smeersels, salades en gebakken aardappeltjes serveren.

 

Fondue Chinoise: Verhit vlees-, vis- of groentebouillon tot 100 graden. Zodra de bouillon de perfecte temperatuur heeft bereikt, kan je de fonduepan op de rechaud plaatsen. Controleer altijd heel goed of de pan stabiel staat. Nu kan je per persoon uitgaan van ongeveer 200 gram vlees of vis per persoon of ongeveer 250 gram groente. Natuurlijk kan je heerlijke sausjes, brood, smeersels, salades en gebakken aardappeltjes serveren. Deze vorm van fondue is met groentebouillon ook zeer geschikt als vegetarische fondue.

 

Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.