Lutjewinkel 1916 Lekker & Licht

258,95

Beschrijving

De Lutjewinkel 1916 kazen zijn bijzondere kazen. Deze streekkaas heeft namelijk een beschermde status, dankzij het toekennen van het BOB-Keurmerk (Beschermde Oorsprong Benaming-keurmerk). De Lutjewinkel 1916 Lekker & Licht is een extra bijzonder, want deze kaas is in de prijzen gevallen. In 2020 werd deze kaas namelijk als winnaar zilver gekroond in de World Champion Cheese Contest, in de categorie ‘verlaagd vet’.
Ingrediënten: Vet 35+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout
Kwaliteit:Uw stuk Lutjewinkel 1916 Lekker & Licht wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt.Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Zoek je dus een kaas die minder vet is, maar toch perfect van smaak? Dan is deze Lutjewinkel-kaas een uitstekende keuze. Een 35+ Goudse kaas van Hollandse bodem, gemaakt van weidemelk. Geniet van een lager vetgehalte zonder in te leveren op de typerende heerlijke smaak van de Lutjewinkel-kazen.
Deze kaas wordt gemaakt in de traditionele kaasmakerij in het Noord-Hollandse plaatsje Lutjewinkel. Al meer dan 100 jaar maken ze daar gebruik van dit winnende geheime recept van de beste kaasmeesters van de streek. 
Bestel je deze kaas, dan snijden we hem vers van het mes en sturen we je bestelling luchtdicht verpakt en gekoeld naar je op. In de verpakking blijft de kaas tot twee maanden vers. Eenmaal aangebroken kun je er zo’n vier weken van genieten wanneer je hem op de juiste temperatuur bewaart in de koelkast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lutjewinkel 1916 Lekker & Licht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *