Lutjewinkel 1916 Rijk en Romig

264,95

Beschrijving

De Lutjewinkel 1916 Rijk en Romig is een romige belegen kaas die qua smaakbeleving tussen belegen en extra belegen in zit. 
Ingrediënten: Vet 35+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout
Kwaliteit:Uw stuk Lutjewinkel 1916 Rijk en Romig wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt.Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Sinds 1916 worden in het Noord-Hollandse Lutjewinkel deze kazen gemaakt in de lokale kaasmakerij. Geheel volgens geheim traditioneel recept en met passie voor het vak – en dat proef je zeker terug in deze heerlijke kaas. De smaak is te omschrijven als pittig, rijk en vol – maar ook romig. Ondanks dat het een harde belegen kaas is, is hij nog goed te snijden en schaven. Dat maakt deze kaas geschikt als beleg, maar ook misstaat hij niet op de ouderwetse Hollandse kaas- of hapjesplank.
We verkopen de Lutjewinkel 1916 Rijk en Romig vers van het mes, aan één stuk. Vervolgens sturen we je de kaas vacuüm verpakt en gekoeld per post naar je adres. Aangezien de Lutjewinkel 1916 Rijk en Romig een erg harde kaas is, leent deze zich goed voor het verzenden per post. Bewaar de kaas in de koelkast op de juiste temperatuur, en je kunt er na opening nog zo’n 4 weken van genieten. Houd je de vacuüm verpakking gesloten, dan is deze kaas nog zo’n twee maanden houdbaar. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lutjewinkel 1916 Rijk en Romig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *