Lutjewinkel 1916 verfijnd & Romig

258,50

Beschrijving

De NH Lutjewinkel 1916 Verfijnd en Romig is een zalige kaas die zijn naam eer aandoet. Vol van smaak en gemaakt van Hollandse weidemelk; dooreten ligt dan ook op de loer! Deze Gouda kaas wordt gemaakt op eigen bodem, in het kleine dorpje Lutjewinkel in Noord-Holland. De smaak zit tussen jong en belegen in; krachtig en puur, maar ook smeuïg. Ideaal op brood, maar ook een goede toevoeging aan een kaasplankje. Dankzij de verfijnde smaak combineert deze kaas uitstekend met zowel speciaalbier als wijn.
Ingrediënten: Vet 35+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout
Kwaliteit:Uw stuk Lutjewinkel 1916 Verfijnd en Romig wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt.Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Zoals de het jaartal in de naam al doet vermoeden wordt de Lutjewinkel 1916 Verfijnd en Romig al meer dan 100 jaar gemaakt, volgens origineel en geheim recept. In deze kaas vind je dan ook veel vakmanschap en de passie van de kaasmeesters terug.
We snijden de NH Lutjewinkel 1916 Verfijnd en Romig aan het stuk. Vers van het mes wordt hij vervolgens vacuüm verpakt en gekoeld naar je verzonden. De harde structuur van deze kaas leent zich uitstekend voor het verzenden per post, en de kaas is dan ook vanaf aankomst (ongeopend) tot twee maanden houdbaar. Na opening van de verpakking is de kaas nog zo’n 4 weken goed, mits bewaard in de koelkast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lutjewinkel 1916 verfijnd & Romig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *