NH Lutjewinkel 1916 Pittig en Romig

195,95

Beschrijving

NH Lutjewinkel 1916 Pittig en Romig is een unieke kwaliteitskaas met een pittige, romige smaak. De kaas wordt gemaakt van 100% Noord-Hollandse weidemelk, geheel volgens origineel recept. De kaas is bekroond met een gouden medaille op de Holland Kaaskeuring 2017. Daarnaast werd de kaas bekroond met Super Gold op de World Cheese Awards.Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout.
Kwaliteit:Wij snijden uw NH Lutjewinkel 1916 Pittig en Romig vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!Dankzij de harde structuur van deze kaas , is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
Deze unieke kaas is ontstaan in het gezellige kleine dorpje Lutjewinkel, gelegen in het topje van Noord-Holland in de gemeente Hollands Kroon. Hier wordt al ruim 100 jaar, sinds 1916, de heerlijkste Goudse kaas gemaakt in de plaatselijke kaasmakerij. Deze kaas wordt geheel volgens origineel, geheim recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk gemaakt. De kaas is zo bijzonder dat deze zijn eigen kwaliteitszegel draagt: Het Rode Zegel. U proeft het vakmanschap van de beste Goudse kaasmeesters.
Combinatie
NH Lutjewinkel 1916 Pittig en Romig is dankzij zijn romige, pittige smaak ideaal als toevoeging aan een kaasplankje of als smakelijk broodbeleg. Heerlijk in combinatie met een speciaalbiertje of een droge witte wijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NH Lutjewinkel 1916 Pittig en Romig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *