NH Lutjewinkel 1916 Robuust en Romig

267,95

Beschrijving

De NH Lutjewinkel 1916 Robuust en Romig is een heerlijke pittige, robuuste en romige Noord-Hollandse Gouda kaas. In deze kaas proeft u het 100 jaar oude vakmanschap van de beste Goudse kaasmeesters.
Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout
Kwaliteit:Uw stuk NH Lutjewinkel 1916 Robuust en Romig wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt.Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
In het gezellige kleine dorpje Lutjewinkel, gelegen in het topje van Noord-Holland in de gemeente Hollands Kroon, is deze unieke romige kaas ontstaan. In de plaatselijke kaasmakerij wordt al ruim 100 jaar, sinds 1916, de lekkerste Goudse kaas vervaardigd. Geheel volgens origineel, geheim recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk. De kaas is zelfs zo bijzonder dat deze zijn eigen kwaliteitszegel heeft: Het Rode Zegel.
Combinatie
De NH Lutjewinkel 1916 Robuust en Romig is een ideale kaas om aan een borrelplankje toe te voegen. Deze robuuste en pikante kaas kunt u bijvoorbeeld uitstekend combineren met de Cambozola: een zachte, romige blauwader. Combineer deze kaasjes met heerlijke vruchten, noten en eventueel dipjes. Serveer een speciaal bier bij uw borrelplankje om het geheel perfect af te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Grimbergen Dubbel?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NH Lutjewinkel 1916 Robuust en Romig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *