Oud Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel

169,95

Beschrijving

Oud Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel is een bijzondere oude kaas van Noord-Hollandse bodem. De kaas heeft een uitgesproken en complex karakter. Dankzij kleine rijpingskristallen heeft de kaas bovendien een stukje extra smaakbeleving. De Noord-Hollandse Gouda Oud is niet voor niets met de hoogste score onderscheiden vanuit de Superior Taste Award.
Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D
Kwaliteit:Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!Dankzij de harde structuur van Oud Noord-Hollandse Gouda, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
Noord-Hollandse Gouda kaas wordt van 100% pure Noord-Hollandse weidemelk gemaakt. Al sinds de zestiende eeuw maken de kaasmeesters in Lutjewinkel deze bijzondere kaas. Noord-Hollandse Gouda is dan ook een echte specialiteit. Noord-Hollandse Gouda Oud heeft minimaal 10 maanden gerijpt, waardoor er kleine rijpingskristallen in de kaas ontstaan. Deze rijpingskristallen voegen een extra smaakbeleving toe.
Combinatie
Dankzij de uitgesproken, bijzondere smaak is de Noord-Hollandse Gouda Oud de trots van iedere kaasplank. Wanneer u deze kaas op een kaasplank aan uw gasten, familie of vrienden serveert, zult u ongetwijfeld vele complimenten ontvangen. Een absolute aanrader voor iedere liefhebbers van oude kaas met een volle smaak en een sterk karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oud Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *