Oude boerenkaas abonnement

9,75

Oude boerenkaas

Elke keer een andere boer

± 430 gram

Oude kaas van vier verschillende boeren, met liefde gemaakt op hun eigen boerderij. Wissel tussen de volle smaak van Koopman, de gerijpte en zoutige smaak van de Twee Hoeven en de stevige oude kaas van Witte Welle of Kuiper. Zo proef je het beste van boerenkaas! Nieuw: kies nu elke bestelling een ander eigen kaasboer en laat je verrassen!

 

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Oude Boerenkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie oude rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een gerijpte, zoutige en stevige pikante kaas.

Boeren kaas fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse kaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten. Gebruik daarom de oude kaas ook eens voor de kaasfondue voor een pikante smaak.
Zo geef je de kaasfondue een pure rijke smaak.
Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke kaas fondue recept

 

Op bezoek Sjaak en Lia Koopman

 

Kaas abonnement laten bezorgen!

Het kaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere kaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Kaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door èchte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Kies je boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus - kaas laten bezorgen - oude kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseBoerenkaas.nlKies je boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus - oude kaas laten bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl