Overjarig Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel

213,95

Beschrijving

Overjarig Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel is heerlijk robuust en vol van smaak. Deze smaak heeft de kaas te danken aan het rijpingsproces van maar liefst 12 maanden.
Ingrediënten: Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D
Kwaliteit:Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.
Herkomst
Overjarig Noord-Hollandse Gouda wordt maar liefst een jaar gerijpt. Dankzij deze lange, intensieve rijping onder ideale omstandigheden op houten planken heeft de kaas een volle, pikante smaak. Toch is de kaas ook heerlijk romig dankzij de unieke bereidingswijze met 100% Noord-Hollandse melk van de beste kwaliteit. Bekroond met het Rode Zegel dankzij de authentieke receptuur en bereidingswijze.
Combinatie
Overjarig Noord-Hollandse Gouda is een prachtige kaas met een karakteristieke smaak en een vol, robuust karakter. Daarom is deze kaas heerlijk om puur van te genieten. De kaas is bovendien een erg smaakvolle toevoeging aan een kaasplankje. Combineer Overjarig Noord-Hollandse Gouda met wijn of port voor de beste smaakbeleving.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overjarig Noord-Hollandse Gouda kaas met het Rode Zegel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *