Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Proeverij jong belegen boerenkaas

Boerenkaas proeverij van jong belegen kaas

Elke keer een andere boer

Boerenkaas van de kaasboerderij, met liefde gemaakt van hun eigen koemelk. Proef de pure smaak van de boerenkaas met wel 4  unieke smaken jong belegen kaas! Nieuw: kies nu ook voor een proeverijbox of een borrelpakket die je bij elke bestelling weer laat je verrassen!

 

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Proeverij gemixte boerenkaas

Proeverij jong belegen boerenkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. De Proeverij jong belegen boerenkaas is een samenstelling van de verschillende specialiteiten een herkenbare smaak. Door kruiden toe te voegen aan de rauwmelkse boerenkaas, worden de pit en room met elkaar vermengd. Daarom is deze kaas zo lekker op sandwiches en aperitief planken.

Boerenkaas bereiding

Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch.
Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas apart verkrijgbaar.

Proeverij jong belegen boerenkaas

De heerlijk smeuïge jong belegen kazen zijn smakelijk op elke borrelplank. Je ontvangt 4 stukjes kaas van deze boerderijen:
1. de witte welle 2. ‘t groene hart 3. de twee hoeven 4. kuiper

Proeverij jong belegen boerenkaas fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse Boerenkaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig, zo beleef je bij elk stukje een andere smaak.
Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten.
Gebruik daarom ook de jong belegen boerenkaas eens voor de kaasfondue voor een sensationele smaak.
Zo geef je de kaasfondue een Hollandse smaak. Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke
Boerenkaas fondue recept net even anders!

 

Op bezoek bij Kaasboerderij Sterreschans

Deze dames maken de lekkere kruiden kaas voor de firmakaas! Kies daarom voor het Borrelpakket gemixte boerenkaas en ervaar de pure smaak van de boerderij! Met passie voor het kaasmaken is deze proeverij gemixte boerenkaas samengesteld.

 

Proeverij jong belegen boerenkaas laten bezorgen!

Voor het proeverij jong belegen boerenkaas pakket heb je geen abonnement nodig. Geniet van de eenmalige aankoop en proef de heerlijke smaken die deze proeverij heeft. Handig voor een feestje, zo heb je snel een lekkere proeverij van de boer op tafel.
Bevalt de smaak dan kan het boerenkaas abonnement een mooie aanvulling zijn op je favoriete smaken. Want een boerenkaas abonnement zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek met je gift en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket.

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Boerenkaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door echte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Proeverij jong belegen boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

 

Geen abonnement kaas maar wel lekkere kleine boerenkaasjes direct online te bestellen

Proef het babykaasje met kruiden of naturel eens!