Top Hat Cheddar | Hele kaas 3 kilo

66,50

Dankzij het speciale rijpingsproces, waarbij de kaas in wit linnen wordt gewikkeld en minstens zes maanden rijpt, heeft Top Hat Cheddar een zachte smaak met aardse nuances. De kaas heeft een licht korrelige textuur, maar is toch heerlijk romig. Als cheddar in de Engelse traditionele stijl werd hij terecht met goud bekroond op de World Championship Cheese Contest in Green Bay. Bestel je gewenste gewicht.

Beschrijving

Hele 3 kilo kaas Top Hat Cheddar

De Top Hat Cheddar is een Engelse cheddar in traditionele stijl. De kaas heeft een rood-oranje natuurlijke korst en een zachte, rijke smaak die hem tot een onbetwiste favoriet onder kaasliefhebbers maakt. De Cheddar werd dan ook bekroond met goud op het wereldkampioenschap kaas van 2019 in Green Bay.

Ingrediënten:

Deze kaas wordt gemaakt van 50%+ vet, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, melkzuur en vitamine A, B en D.

Kwaliteit:

Wij snijden uw Cheddar vers van het mes en verpakken hem vervolgens vacuüm.

De harde textuur van op Hat Cheddar kaas maakt het perfect voor verzending.

Geschiedenis Top Hat Cheddar

Het Verenigd Koninkrijk is de bakermat van Cheddar. Deze speciale kaas vereist grote passie en vaardigheid om te produceren, eigenschappen die Richard Norton, Jim Demeter, Darrel Demeter en Danny McCrary Reed in overvloed bezitten. Er is veel tijd gestoken in het kiezen van de juiste processen voor deze kaas, van het melken van alleen de beste koeien tot het rijpen in temperatuur- en vochtgecontroleerde rijpingsruimten in de kelder. Als klap op de vuurpijl wikkelen ze het eindproduct in een wit linnen verband..

Gerijpte Top Hat Cheddar kaas

De Cheddar heeft een zachte, rijke smaak dankzij ons speciale rijpingsproces. De kaas wordt in wit linnen gewikkeld en blijft minstens zes maanden rijpen. Dit geeft de kaas een licht korrelige textuur, maar hij blijft heerlijk romig en rijk aan aardse nuances. Onze cheddar werd terecht bekroond met goud op de World Championship Cheese Contest in Green Bay!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Top Hat Cheddar | Hele kaas 3 kilo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *