Uniek Boerenkaas Abonnement Direct bezorgt in je brievenbus
Boerenkaas Specialiteit Kies je kaas uit de kaaswinkel
Boerenkaas ook jou favoriet? Geef eens kaas kado!

Verrassings-abonnement Boerenkaas

Boerenkaas verrassing, elk stuk heeft een unieke smaak!

Elke keer een andere boer

Boerenkaas van verschillende boeren, met liefde gemaakt op hun eigen boerderij. Wissel tussen de volle smaak van Koopman, de gerijpte en zoutige smaak van de Twee Hoeven en de stevige oude kaas van Witte Welle of Kuiper. Zo proef je het beste van boerenkaas! Nieuw: kies nu elke bestelling een andere kaasboer of en wordt verrast met een verrassings-abonnement!

 

Beschrijving

Boerenkaas online bestellen

Verrassings-abonnement Boerenkaas

Verrassings-abonnement Boerenkaas is een proefbox vol lekkere smaken.
Jong, belegen of oud, elke keer is anders. Elke keer wordt je verrast door verschillende kazen van verschillende boeren. Zo proef je alle kazen en ontdek je jouw favoriete kaas. Waar komt al dat lekkers vandaan? Deze Kaasboeren zijn aangesloten bij de firmakaas; De Twee Hoeven, Witte Welle, Koopman, Snoekvliet, Kuiper, Katwinkel, Van Schaik en ‘t Groene Hart stuk voor stuk vakmensen.

 

De Boerenkaas van onze kaasboeren zijn met veel liefde en passie voor het vak bereid op traditionele wijze. De kaas is dan ook direct herkenbaar door zijn unieke smaak. Zo proef je keer op keer de lekkerste boerenkaas!

Kruidenkaas door de brievenbus

Door kruiden toe te voegen aan rauwmelkse boerenkaas, worden de pit en room met elkaar vermengd. Daarom is deze kaas zo lekker op sandwiches en aperitief planken. Voor de kaasborrelplank hebben diverse varianten met kruiden zoals de Boerenkaas Italiaanse kruiden, komijnekaas en pepermix

Kaasbereiding

Boerenkaas is een traditioneel beschermde Nederlandse specialiteit. Bij de kaas bereiding wordt gebruik gemaakt van rauwe (ongepasteuriseerde) melk, waardoor deze een vollere, romige en rijkere smaak krijgt. Na verloop van tijd zal de smaak sterk tot zeer pittig evolueren. Het verschil tussen landelijke kazen is dat er traditioneel streekproducten worden geproduceerd. Proef boerenkaas naast soortgelijke fabriekskazen om het enorme verschil te voelen!

Noord-Hollandse Boerenkaas

De Noord-Hollandse Boerenkaas is een mooie rauwmelkse kaas. Deze kaas wordt nog op traditionele wijze op de boerderij gemaakt. Deze kaas heeft een nostalgische boerensmaak. Het is een gerijpte, zoutige en stevige pikante kaas. Daarnaast zijn ook de jong belegen kaas, belegen kaas en oude kaas verkrijgbaar.

Kaas door de brievenbus, hoe werkt dat?

Kies je favoriete kaas, er zijn verschillende smaken en samenstellingen van diverse boeren. Verras jezelf of stuur het direct door naar een vriend of vriendin als verrassing. Daarna wordt de kaas bij de boer opgehaald op de kaasboerderij en vervolgens wordt het rechtstreeks in je brievenbus bezorgt. Het brievenbus pakketje wordt gratis verzonden, de smakelijk verrassing gewoon op de deurmat!

 

Boerenkaas abonnement verrassing

Proef de pure smaak van Boerenkaas en kies jou favoriete kaas! De kaas is dus echt ambachtelijke wijze bereidt door de boeren zelf.
De boerenkaas specialist is een gecertificeerde ondernemer. Steun daarom de lokale boeren en ontvang de kaas door de brievenbus.
Kies bij een boerenkaas abonnement uit een levering 1 keer per week of elke 2 weken voor een vaste lage prijs!

Wie ga jij Verrassen met Boerenkaas?

 

Boeren kaas fondue

Boerenkaas heeft de originele smaak met een ouderwetse smaakbeleving.
De Noord-Hollandse kaas heeft een licht pikante smaak en toch lekker romig. Zodoende is deze kaas ideaal voor op brood, als blokje bij de borrel of om lekker te laten smelten. Gebruik daarom de oude kaas ook eens voor de kaasfondue voor een pikante smaak.
Zo geef je de kaasfondue een pure rijke smaak.
Lees het hele kaasfondue recept voor een heerlijke kaas fondue recept

 

Op bezoek bij Boerderij Snoekvliet

Bij Boerderij Snoekvliet in Stolwijk wordt sinds 2018 echte Stolwijker kaas geproduceerd. De kaas wordt gemaakt volgens de tradities van het Stolwijkse kaasdorp, maar met een nieuw perspectief. Volgens het Voedingscentrum is Snoekvlietkaas, omdat hij verwarmd wordt, geschikt voor consumptie tijdens de zwangerschap.

Verschil Boerderijkaas en Boerenkaas?

Door verhitting mag kaas niet meer de titel “Boerenkaas” dragen, daarom is gekozen voor “Boerderijkaas”. Maar het heeft geen invloed op de smaak! Boerderij Snoekvliet is een gemengd bedrijf van de familie Snoek. Ze hebben een zuivel- en pluimveetak. Omdat het maken van kaas een nieuwe stap is, moet met de huidige generatie Snoek het “kaaswiel” opnieuw worden uitgevonden. Dit resulteerde in een moderne kaasmakerij met een eeuwenoude Stolwijkse traditie.

 

Kaas abonnement laten bezorgen!

Het Verrassings-abonnement Boerenkaas zorgt ervoor dat je wekelijks of een maal per twee weken een heerlijk stuk kaas krijgt bezorgt.
Bovendien steun je de lokale boeren met elke stuk kaas wat je eet! Met een goed gevoel geniet je van iedere hap kaas.

Geef eens kaaspakket Cadeau

We hebben een ruim assortiment met Kaaspakketten samengesteld. Heb je een feestje, ga je op bezoek bij vrienden of heb je een verjaardag geef dan een kaas kado! Ik weet zeker dat je uniek met je gift en de ontvanger zal zeer gelukkig zijn met dit originele kaaspakket. De borrelplank kaas pakketten en de proeverij kaas pakketten zijn een onverwacht ambachtelijke smakelijk cadeau!

 

Kaasfans van het platteland

Hou jij ook van van echt lekkere kaas, direct van de boer dan is dit de uitkomst.
Elke week halen wij van de Firma kaas de producten op bij de aangesloten boeren en versturen deze dan rechtstreeks aan jou.
Kaas heeft smaak maar in het bijzonder gemaakt door echte boeren met passie en niet in een fabriek. Proef het verschil!

 

Kies je boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus - kaas laten bezorgen - oude kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseBoerenkaas.nlKies je boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus - oude kaas laten bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl

 

Geen Verrassings-abonnement Boerenkaas maar wel lekkere kleine boerenkaasjes direct online te bestellen.

Boerenkaas kopen bij de boer? Proef het baby kaasje met kruiden eens!