Wijnproeverij “3x Italië”

26,25

3 Heerlijke Italiaanse wijnen in een feestelijke doos..
Jaarrond te bestellen!  Geleverd van januari t/m november in leuke feestdoos, in de maand december uitlevering in kerstpakketdoos.

Beschrijving

Wil je een wijnproeverij organiseren op het werk?

Wijnproeverijen zijn steeds populairder aan het worden. Wij geven je graag enkele tips! Niet alleen omdat ze erg leuk zijn, maar ook omdat er veel voordelen aan kleven. Zo leer je meer over de verschillende soorten wijn, versterk je je relaties met collega’s én verhoog je de teamspirit. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten om een succesvolle wijnproeverij op het werk te organiseren.

Wijnpakket “3x Italië”

Met dit wijnpakket heb je drie verschillende wijnen van een wijnboer met verschillende smaken die zich prima laten begeleiden met een kaasproeverij.

Wijnpakket “3x Italië” WP 22.d331

  • Wit – Cantine Teanum Castelli di Severino IPG Puglia bianco 750ml
  • Rose – Cantine Teanum Castelli di Severino IPG Puglia rosato 750ml
  • Rood – Cantine Teanum Castelli di Severino IPG Puglia rosso 750ml

Thema wijnproeverij op locatie

Allereerst is het belangrijk om iedereen in het team te informeren over het evenement. Zorg ervoor dat iedereen weet wat hij kan verwachten en wanneer het zal plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat iedereen genoeg tijd heeft om zich voor te bereiden op de proeverij. Het is ook aan te raden om je collega’s er vóór het eigenlijke evenement aan te herinneren.

 

Voorbereiding

De volgende stap is te zorgen voor de juiste materialen. Je hebt een bril, papier en een pen nodig zodat iedereen aantekeningen kan maken. Bestel daarnaast een kaasproeverij want dat is een geweldige combinatie. Daarnaast moet je wat informatie geven over de wijnen die tijdens de proeverij worden geschonken. Zo kunnen de mensen meer te weten komen over wat ze drinken en waarom het zo smaakt.

 

Kies de juiste wijn!

Zorg dat er voor ieder wat wils is. Het is leuk om een mousserende, witte en rode wijn te serveren, zodat mensen ze kunnen vergelijken. Denk ook aan verschillende stijlen; een met veel tannines en een die meer fruitig is. En vergeet niet om tussen elk glas wat water aan te bieden.

 

Eindelijk is het tijd om met het proeven te beginnen! Als mensen een glas wijn geserveerd krijgen, vraag dan wat ze ervan vinden en maak aantekeningen. Bespreek vervolgens samen de wijnen; dit is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen.

 

Het organiseren van een wijnproeverij op het werk tijdens een vrijmibo kan erg leuk zijn en echt nuttig voor je team. Met deze tips zorg je er gemakkelijk voor dat iedereen een leuke ervaring heeft! Veel plezier!

Het juiste hapje met een kaasproeverij

Kaas is niet alleen passende combinatie maar geeft ook een totaal ander smaak aan je wijn. Proef jij het verschil?