Vaderdag kaaspakket

Vaderdag kado - kaascadeau - kaaspakket kado - www.noordhollandseboerenkaas.nl

Geef met Vaderdag eens kaaskado!

Met een Vaderdag kaaspakket geef je dit jaar iets lekkers. Vaderdag is een dag om de vaders in het zonnetje te zetten. In het bijzonder wordt er op deze dag stil gestaan bij alle vaders door hun kinderen. We vieren in Nederland Vaderdag op de derde zondag in juni. Daarentegen vieren de belgen Vaderdag op de tweede zondag van juni. Hun vaderschap, vaderlijke verplichtingen en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. Deze vrolijke feestdag komt voort uit Moederdag. Wat geef jij dit jaar aan je vader?

Zoals gezegd Vaderdag wordt gevierd op de derde zondag van juni

Vaders krijgen dan vaak ontbijt op bed bereid door een van de kinderen. Bovendien maken de kinderen van de onderbouw school een creatief knutselwerkje. Welke die beroemde zondagochtend ontvang van zijn kinderen. De oudere kinderen geven hun papa echter een kado meer gericht op mannen. Voorbeelden zijn kaaskado’s, overhemden, stropdassen maar ook wel sokken, scheerapparaten en elektronica.

Vaderdag cadeau - kaaspakket kado - www.noordhollandseboerenkaas.nl

Geschiedenis van Vaderdag

Mevrouw Sonora Smart Dodd stelde Vaderdag voor in 1909. Ze wilde haar vader graag bedanken, een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Nadat zijn vrouw stierf, beviel hij van zijn zesde kind en werd hij echtgenoot. Ze wilde de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader laten zien. Ze werd geïnspireerd door Anna Jarvis, die een jaar geleden Moederdag initieerde.

 

Vaderdag cadeau kopen

Verras vader eens met een lekker Vaderdag kaaspakket. Een smaakvol kaaspakket bestellen is ook leuk om te geven. Kaaspakketten gecombineerd met de lekkerste kazen en steekproducten.

Verras je je vader dit jaar met een kaasborrelpakket

Met dit kaaspakket geef je op Vaderdag een wel heel lekker kaaskado. De inhoud van elk kaasgeschenk varieert zoals een lekker groot boerenkaasje maar ook een bijpassend biertje, wijntje of leuk streekproduct. Geef je vader dit jaar een lekker kaaskado!

Maak een keuze uit kaascadeaus voor de man

 

Geef een origineel Kaaspakket met mosterd

Klein kaasje in een cadeau doosje

Klein kaasje naturel in kado doosje