Wijn kaaspakket bestellen

Cadeaupakket Kaas en Bier plezier - kaaskado bestellen - www.NoordHollandseBoerenKaas.nl

Kaasplankje met Wijn cadeau

Bij veel gelegenheden is het leuk om een wijn kaaspakket cadeau te geven. Heb je een leuke gelegenheid voor een feestje dan geef je iets unieks. Hoewel er genoeg gelegenheden zijn om een kaaspakket te geven kun je denk aan een jubilea, verjaardag, afscheidsfeest, trouwerij, wanneer iemand is geslaagd. Zo kom je nooit met lege handen aan.

Heb je geen inspiratie “Geef eens kaaskado”

Kaaspakket Kaas en Wijnplezier - kaaskado bestellen - www.NoordHollandseBoerenKaas.nlSoms heb je echt geen inspiratie voor een leuk kado. Je wilt altijd rekening houden met de ontvanger. Is het een dame of heer, waar houdt degene van en zou de ontvanger het wel leuk vinden. Het wordt nog lastiger als je degene voor wie je wat wilt kopen niet zo goed kent.
Je komt allemaal wel eens in een situatie dat en heb je totaal geen inspiratie. Iets persoonlijks geven is dan geen optie en zoek je naar iets wat heel veel mensen zullen waarderen.

Wijn en kaaspakket bestellen

Kaas is een product wat iedereen wel eens op brood heeft. Maar ja, een stuk kaas geven met een strik erom geeft natuurlijk niet zo leuk. Vandaar dat we graag met je meedenken. We hebben diverse kaas in leuk cadeauverpakkingen waarbij je de ontvanger zult verrassen.
Misschien heb je nooit aan gedacht om kaas kado te geven. Je zult in ieder geval een origineel cadeau geven wat zeker gewaardeerd wordt. Juist het onverwachte zal degene zeer verrassen. Mede omdat er vaak een fles wijn  gegeven zal worden. Combineer die fles wijn met een mooi kaasje, daarbij leuk ingepakt en je geeft een origineel wijn kaas cadeau.

 

Kaaspakket Borrelpakket

Een kaaspakket kun je kiezen zoals jij hem graag zelf zou willen ontvangen. Voor een kaasgeschenk uit onze boerenkaas winkel kun je kiezen uit verschillende gekruide boerenkaasjes. Geef bij je bestelling aan welk gekruid klein kaasje jou het lekkerst lijkt en wij maken het rond. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een kruidenkaasje met knoflook, tomaat en basilicum of een babykaasje met pesto of brandnetel smaak. Het zijn slechts enkele smaken die in het assortiment hebben. Maak je eigen kaas keuze en verwen jezelf ook eens met een heerlijk ambachtelijk kaasje uit onze boerenkaas winkel.

Wijn kaaspakket bestellen

 

Boerenkaas direct van de boer bij je thuisbezorgd!

Kaas direct van de boer thuisbezorgd kies jouw boerenkaas, steun lokale boeren en ontvang de kaas door de brievenbus.

Zo werkt het!

Met een Boerenkaas abonnement heb je elke week weer een vers stuk boerenkaas, bij jou in de bus.
Lekker makkelijk voor jou en je steunt de boer. Kies uit de smaken Jong belegen, Belegen of Oude boerenkaas

 

 

Kies je boerenkaas - BoerenKaas door de brievenbus - kaas laten bezorgen - kaas bestellen bij DeFirmaKaas - www.NoordHollandseboerenkaas.nl