Vrijdagmiddagborrel: Kaas op het werk

Vrijdagmiddagborrel - Kaas op het werk - Beleef het met kaas - www.NoordHollandseBoerenkaas.nl

Vrijmibo: de gezellige afsluiter met collega’s van de week!

Iedereen kent het wel: de vrijdagmiddagborrel. Tijd voor een drankje en een blokje kaas met collega’s na een week hard werken. Op vrijdagmiddag is iedereen al weer aan het aftellen tot het weekend. Voor velen betekent dat ook een gezellige borrel met collega’s.
Hoe is dat bij jou geregeld? Wij geven je enkele tips!

Wat is vrijmibo?

Vrijmibo is de afkorting van vrijdagmiddagborrel. Een Vrijmibo is een gezellig samenzijn met collega’s om samen de week af te sluiten. In het verleden vonden deze borrels vooral buiten werktijd plaats in een kroegomgeving. Maar tegenwoordig kun je een vrijmibo ook op het werk organiseren!

Een vrijmibo op kantoor organiseren

Een vrijmibo op kantoor heeft een aantal duidelijke voordelen: je hoeft niet te reizen en je hebt meer controle over de kosten! Om het voor alle betrokkenen leuk te maken, bestel je tijdens de vrijmibo iets speciaals voor je team. Bijvoorbeeld, kun je lekkere hapjes serveren, wat drinken of een thema-activiteit organiseren zoals een kaas, wijn of bier proeverij, filmavond, bingo of spelletjes middag/avond. Doel is teambuilding en samen ontspanning genieten op een sociale manier. Bekijk verderop ook onze borrelpakketten voor een lekkere snack.

Een vrijmibo plannen

Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van de vrijmibo, plan je deze van tevoren. Zorg ervoor dat je weet wie er aanwezig zal zijn en wat voor soort drankjes zij verkiezen. U moet ook beslissen over het tijdstip en de plaats. Als je een indoor vrijmibo organiseert, zorg er dan voor dat er genoeg zitplaatsen zijn.

Nog beter: organiseer wat leuke activiteiten op je vrijmibo zodat mensen zich vrij door de ruimte kunnen bewegen. Het is ook belangrijk om ervoor zorgen dat de drank verantwoord wordt geserveerd en dat iedereen een veilige weg naar huis heeft als hij te veel heeft gedronken.

Het vrijdagmiddagborrel lied om de sfeer te proeven

Dus, waar wacht je nog op? Plan vandaag nog uw vrijdagmiddagborrel! Het is tijd om het glas (verantwoord) te heffen met je collega’s en te proosten op een succesvolle week. Proost!

Wat voor drankjes moet je serveren tijdens de vrijmibo?

Als het gaat om wat voor drankjes je je collega’s moet aanbieden tijdens de vrijmibo, is het belangrijk om rekening te houden met ieders smaak. Je wilt ervoor zorgen dat iedereen tevreden is en zich betrokken voelt.

Wel of geen alcohol schenken op het werk?

Bied zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken aan, zodat iedereen iets kan vinden wat hij of zij lekker vindt. Bijvoorbeeld: bier, wijn, mousserende wijn, frisdrank of thee en koffie voor degenen die geen alcohol drinken. Je zou ook cocktails of mocktails (niet-alcoholische cocktails) kunnen aanbieden.

Wat is het alcoholbeleid van de werkgever?

Het is belangrijk op de hoogte te zijn van het alcoholbeleid van de werkgever voordat je een vrijdagmiddagborrel plant. Sommige bedrijven hebben een intern beleid dat de consumptie van alcohol op het bedrijfsterrein of tijdens de werkuren regelt, terwijl andere bedrijven het binnen bepaalde grenzen toestaan. Zorg ervoor dat je de regels en voorschriften van je bedrijf kent en je eraan houdt om ervoor te zorgen dat iedereen verantwoord kan genieten van de vrijdagmiddagborrel.

Sluit deze week je vrijdagmiddagborrel af met een vrijmibo? Proost op weer een succesvolle week en begin het weekend met een glimlach! Als je deze tips opvolgt, heb je gegarandeerd een geweldige vrijmibo. Proost!

Wat voor kaas borrelhapjes bestel je online?

De kaasproeverij is de topper op de vrijdagmiddagborrel. Samengesteld met 12, 9 of 6 soorten boerenkaasjes, en lekkere dipjes.
Een goed gevulde bourgondische borrelbox die je vrijmibo helemaal compleet maakt. Snijd een boerenkaasje door de helft en leg de halve kaas op de borrelplank. Presenteer de andere helft aan blokjes naast het halve stuk boerenkaasje. Zo hebben de proevers een beeld bij de blokjes kaas. Kies hieronder een van de ambachtelijke borrelpakketten voor op je werk.

Wat wordt de locatie van de vrijdagmiddag borrel?

Zoek eerst een plek om te drinken. Vaak zal dit op kantoor zelf of in de buurt zijn. Dit kan een buitenterras zijn met een prachtig uitzicht over de skyline van de stad, een gezellige bar om de hoek of zelfs het dak van je kantoor. Afhankelijk van de grootte van je groep kun je daar een kleine bijeenkomst organiseren of samen op pad gaan om in de stad wat te drinken.

Ten tweede, beslis wat voor soort drankjes iedereen graag drinkt en regel dat ze voorzien worden. Of het nu bier, wijn, sterke drank of cocktails zijn – zorg voor genoeg opties zodat iedereen tevreden is! Als u zich avontuurlijk voelt, kunt u ook proberen een zelfgemaakte cocktailwedstrijd te organiseren tussen collega’s – laten we eens kijken wie de beste mixvaardigheden heeft!

Tot slot, de vrijdagmiddagborrel is een geweldige manier om de week met collega’s af te sluiten. Zorg voor een goede plek, zorg voor genoeg drankjes voor iedereen en zorg dat iedereen het naar zijn zin heeft! Bereid je dus voor op mooie verhalen, een lach en herinneringen.

Niets zegt meer dat het weekend is aangebroken dan een kantoorbrede viering van het harde werk dat je allen in de loop van de week hebt verricht. Verzamel je collega’s voor een onvergetelijke vrijmibo (vrijdagavondborrel) om de avonden in stijl te beginnen. Met lekkere drankjes en genoeg gezelschap is het niet alleen een kwestie van plezier maken, maar ook van elkaar leren kennen beter: een geweldige manier om het weekend af te trappen!

Kantoorbrede Vrijmibo plannen

Het plannen van een kantoorbrede Vrijmibo is eenvoudig. Het is geweldig als het hele kantoor meedoet aan vrijdagmiddagborrel. Je kunt het plannen op het werk of een plek vinden in de buurt van je werk of ergens in de stad, afhankelijk van de grootte van je groep. Wat de drankjes betreft, zorg ervoor dat er genoeg opties zijn voor ieders smaak. Als bier bijvoorbeeld niet iemands ding is, moet je overwegen om ook wijn en cocktails te voorzien. Tot slot, zorg ervoor dat je tijdens het mengen met collega’s veilig blijft en veel plezier hebt!

Geniet van je vrijdagmiddagborrel of gratis mibo! Nodig je collega’s uit voor een drankje, maak het gezellig en zorg dat iedereen tevreden is! Proost op weer een succesvolle week en begin het weekend met een glimlach!

Borrel met collega’s

Na een lange werkdag is het laatste wat je wilt doen is drankjes en lekker hapjes regelen. Maak het je daarom vooral makkelijk en bestel op tijd je hapjes en drankjes. Zodoende zorg je zonder zorgen en kun je volop genieten samen met je collega’s.

Bestel hier makkelijk je drankjes online

Als je op zoek bent naar iets anders om mee te nemen naar uw vrijdagmiddag happy hour, kijk dan niet verder dan onze drankpakketten. Onze selectie van biologische, duurzame en heerlijke producten zal zeker de toon zetten voor een geweldig weekend. Bovendien kunnen we rechtstreeks bij je op kantoor leveren, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken over het meeslepen van alles.

Organiseer een kaas proeverij met deze lekkere kruidige boerenkaasjes